Horoscop zilnic 15 iunie 2016. Scorpionii sunt dornici de aventura, iar Fecioarele au probleme


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 iunie 2016.


BERBEC

Te alinti astazi si e posibil sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma din dorinta de a-ti face o mica placere vinovata. Ai grija la finante!

TAUR

Oferi ajutor cuiva care are nevoie de tine. Mai ai insa o multime de alte responsabilitati si trebuie sa abordezi totul dintr-un unghi creativ. Doar asa vei reusi sa duci la bun sfarsit toate planurile pentru ziua de azi.

GEMENI

Ai asteptat cu nerabdare un eveniment, iar acum, ca s-a intamplat in sfarsit, iti dai seama ca nu ti-a provocat bucuria la care te-ai gandit. Din cauza unor cheltuieli pe care le-ai facut, te trezesti intr-o situatie economica precara.

RAC

O persoana la care tii foarte mult are niste asteptari aparte de la tine. Chiar daca e posibil ca initial sa ceara altcuiva, in sine ei, tot de la tine spera sa vina minunea. Daca esti parinte, de exemplu, cel mic ti-ar putea cere o jucarie scumpa.

LEU

Eforturile tale nu sunt rasplatite pe masura. Ai fost perseverenta pana acum, ai invatat, dar ai omis niste adevaruri. Cauti satisfactia in niste vise pe care e posibil sa nu le implinesti niciodata.

FECIOARA

Din cauza snobismului si a arogantei de care ai dat dovada in ultima vreme, azi vei avea probleme. Fiindca esti orgolioasa, e posibil sa actionezi gresit si sa calci pe bataturi pe cineva pe care n-ar trebui sa-l superi.

BALANTA

O zi banala, plicticoasa chiar. Astazi iti dai seama ca in viata conteaza mai mult sanatatea decat banii sau succesul in plan profesional. O sa treci printr-o situatie care te ajuta sa inveti asta.

SCORPION

Incerci sa-i descosi pe toti si esti foarte curioasa. In sufletul tau, esti dornica de o aventura si nu ai deloc stare. Trebuie sa-ti pui tendinta de a adresa intrebari in slujba unui lucru nobil si sa inveti lucruri noi astazi. De aventura nici nu se pune problema.

SAGETATOR

Succesul e o sabie cu doua taisuri, iar aceasta este lectia pe care o inveti astazi. Desi vei avea parte de o reusita, va veni la pachet cu dezamagiri si umilinte. Iti poti da seama ca ai luptat pentru un lucru care nu merita.

CAPRICORN

Printr-o circumstanta neasteptata, devii lider intr-o echipa, iar situatia ti se potriveste de minune. Trebuie insa sa ai grija sa nu profiti de puterea care ti se acorda. E posibil sa pierzi bani astazi.

VARSATOR

Incepi ziua bine, dar buna dispozitie iti este stricata cateva evenimente neasteptate. Cu toate ca incerci sa-ti mentii zambetul pe buze, in sinea ta te enervezi si te consumi.

 
PESTI

Ai un vis greu de atins pentru care astazi se deschide o portita. Esti norocoasa astazi, iar daca faci o ultima incercare pentru a-ti atinge obiectivul, te vei convinge ca exista minuni. Trebuie doar sa crezi in ele.

related posts

Modifică setările cookies