Horoscop zilnic 14 iunie 2016. Gemenii au nevoie de o schimbare, iar Balantele sunt demoralizate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 iunie 2016.


BERBEC

Toata lumea pare sa traga de tine astazi. La serviciu ai impresia ca nimeni nu se poate descurca fara tine, iar acasa trebuie sa te ocupi de toate problemele. Incearca sa nu te impacientezi si sa faci toate lucrurile pe rand, unul cate unul.

TAUR

Iti propui sa duci la bun sfarsit toate activitatile pe care le-ai lasat neterminate si dai dovada de o energie debordanta. Esti pusa pe fapte mari si daca muncesti cu spor, vei reusi tot ce ti-ai propus.

GEMENI

Iti doresti o schimbare si cel mai probabil vei incepe cu infatisarea fizica. Te gandesti, pentru inceput, la o schimbare de look, asa ca cel mai probabil iti vei petrece ziua cautand cel mai bun salon de coafura.

RAC

Situatia de la job este incerta si asta iti provoaca un stres suplimentar, care nu te paraseste nici macar atunci cand esti in afara orelor de program. Incearca sa lasi problemele de la serviciu deoparte atunci cand esti cu prietenii, familia sau iubitul.

LEU

Se anunta o schimbare majora in viata ta sentimentala. Fie intalnesti pe cineva care va juca un rol important in viata ta, fie relatia pe care o ai cu partenerul va trece la urmatorul pas.

FECIOARA

Esti intr-o buna dispozitie astazi si asta te transforma intr-o persoana extrem de agreata de cei din jur. Colegii iti cauta compania, iar iubitul este incantat sa te vada zambind si plina de optimism.

BALANTA

Esti cam demoralizata in ultima perioada si nici macar nu incerci sa te binedispui. Daca te complaci in aceasta stare, nu iti vei face decat rau si ii vei indeparta pe cei apropiati de tine. Incearca sa descoperi care este cauza supararii tale si rezolva problema.

SCORPION

In loc sa te simti mai odihnita dupa acest weekend, simti ca oboseala te copleseste. Nu ai energie si numeri zilele pana la concediu. Trebuie sa iti reincarci bateriile cate mai repede posibil.

SAGETATOR

Ai de luat o hotarare foarte importanta si esti destul de indecisa. Incerci sa te consulti cu cat mai multe persoane de incredere inainte de decizia finala. Important este sa ai incredere in judecata ta si sa nu regreti hotararea luata.

CAPRICORN

Esti destul de irascibila astazi si atitudinea aceasta iti cauzeaza cateva probleme in cercul de prieteni, dar mai ales la birou. Incearca sa nu iti versi nervii pe persoanele nepotrivite, pentru ca a doua zi o sa  regreti.

VARSATOR

Esti destul de nemultumita de directia in care evolueaza relatia cu partenerul si incerci sa schimbi ceva in acest sens. Desi tii la el, esti constienta ca nu mai poti continua sa stai intr-o relatie care iti provoaca destul de multe frustrari.

PESTI

Esti destul de nostalgica astazi si mintea ta calatoreste in trecut mai mult decat este cazul. Nu are rost sa rememorezi greselile trecutului si sa iti imaginezi cum ar fi fost lucrurile in prezent daca procedai diferit.

related posts

Modifică setările cookies