Horoscop zilnic 13 octombrie 2014. Racii sunt intr-o dispozitie proasta, iar Leii au probleme la munca


Berbecii au parte de o zi agitata, iar Gemenii sunt nevoiti sa cheltuie o suma de bani importanta. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic. 


BERBEC

Ai o zi agitata, in care apar problemele la locul de munca pe care trebuie sa le rezolvi intr-un timp foarte scurt, pentru a nu-ti afecta proiectele de viitor. 

TAUR

Primesti un cadou din partea persoanei iubite care iti arata inca o data cat de importanta esti pentru el, lucru care iti ofera o stare de spirit extraordinara.

GEMENI

Apare o cheltuiala neprevazuta care iti da planurile peste cap inca de la inceputul saptamanii. Esti nevoita sa-ti refaci programul pentru zilele urmatoare. 

RAC

Esti intr-o dispozitie proasta, asa ca nu prea ai chef sa comunici cu cei din jur. Te concentrezi pe munca de la birou, iar seara te relaxezi acasa, in fata televizorului. 

LEU

Esti foarte stresata din cauza unui proiect de la locul de munca. Iti acapareaza tot timpul si nu prea mai ai energie sa te ocupi si de cei din jurul tau. 

FECIOARA

Incepi ziua cu niste dureri insuportabile de spate, iar din aceasta cauza esti nevoita sa mergi la medic, mai ales ca nu este pentru prima data cand patesti asta. 

BALANTA

Se anunta a fi o zi obisnuita, in care inchei cu succes unul dintre proiectele la care lucrai de ceva vreme. Seara este posibil sa iesi in oras cu prietenii sau sa te relaxezi cu persoana iubita. 

SCORPION

Eforturile din ultima perioada iti sunt rasplatite cu o veste buna din partea superiorilor, adica este posibil sa primesti un proiect important sau chiar o avansare. 

SAGETATOR

Te certi cu partenerul de viata, iar asta iti afecteaza activitatea pe intreaga zi. Nu reusesti sa te concentrezi la locul de munca si preferi sa stai retrasa. 

CAPRICORN

Debordezi de energie, iar acest lucru nu poate sa-i bucure pe cei din jurul tau, mai ales ca ai trecut peste o perioada destul de dificil pe plan sentimental. 

VARSATOR

Primesti o veste proasta din partea rudelor si esti nevoita sa-ti iei cateva zile libere de la locul de munca pentru a rezolva problemele aparute pe neasteptate. 

PESTI

Durerile de cap care ti-au creat probleme intreg week-end-ul par sa persiste, de aceea ar fi bine sa iei masuri in acest sens si sa-ti faci o programare la medic. 

related posts

Modifică setările cookies