Horoscop zilnic 3 octombrie 2014. Leii sunt ocupati la job, iar Racii se cearta cu un coleg


Taurii primesc o veste buna de la locul de munca, iar Fecioarele au parte de o cheltuiala neasteptata. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


Horoscop BERBEC

Pentru ca urmeaza week-end-ul, deja te gandesti la activitatile pe care vrei sa le faci, mai ales ca ai avut o saptamana grea, in care ai muncit mai mult decat de obicei. 

Horoscop TAUR

Primesti o veste imbucuratoare de la locul de munca, astfel ca intreaga zi o petreci cu o stare de spirit foarte buna. Emani energie pozitiva, iar toti sunt incantati de felul in care te simti. 

Horoscop GEMENI

Dupa cateva zile in care ai fost distrusa din cauza unei raceli, incepi sa te repui pe picioare, chiar daca inca nu esti in forma maxima. Te pregatesti pentru un week-end in care vrei sa te odihnesti si sa-ti revii in totalitate.

Horoscop RAC

Incepi dimineata in cel mai urat mod posibil, o cearta cu unul dintre colegi stricandu-ti toata buna dispozitie. Esti nevoita sa treci cu vederea acest incident, fapt care nu te incanta deloc. 

Horoscop LEU

Primesti un proiect care implica foarte multa munca de cercetare, asa ca iti anulezi planurile pe care ti le facusei pentru week-end si te concentrezi pe atributiile profesionale. 

Horoscop FECIOARA

O cheltuiala neasteptata iti da planurile peste cap si te determina sa renunti la o parte din cumparaturile pe care vroiai sa le faci la finalul saptamanii. 

Horoscop BALANTA

Ai parte de o zi linistita, in care iti rezolvi majoritatea problemelor de la munca si reusesti sa-ti acorzi si cateva ore pentru placerile personale, adica cumparaturile. 

Horoscop SCORPION

Te certi cu persoana iubita, iar intreaga zi este marcata de acest eveniment. Chiar daca seara iesiti in oras,  nu reusesti sa treci peste discutia neplacuta pe care ati avut-o.

Horoscop SAGETATOR

Te straduiesti mult prea tare sa te comporti civilizat cu un coleg de la munca care iti pune constant piedici, asa ca te hotarasti ca este momentul sa ai o discutie cu superiorii.

Horoscop CAPRICORN

Ai vrea sa ai o discutie sincera cu partenerul de viata, dupa o perioada in care esti nemultumita de felul in care se comporta cu tine, insa nu reusesti sa-ti faci curaj. 

Horoscop VARSATOR

Esti ingrijorata de starea de sanatate a unei prietene foarte bune si incerci sa o ajuti cu tot ce poti, de aceea te decizi ca intreg week-end-ul sa-l petreci alaturi de ea.

Horoscop PESTI

Durerile de spate din ultima perioada te determina sa-ti faci o programare la medic si sa gasesti o solutie pentru a-ti revenit, mai ales ca toata saptamana ai avut probleme din aceasta cauza.

related posts

Modifică setările cookies