Horoscop zilnic 16 octombrie 2014. Taurii au probleme de sanatate, iar Fecioarele au o zi agitata


Balantele primesc o oferta de job tentanta, iar Leii au probleme in familie. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Din cauza unor probleme de la locul de munca, treci printr-o perioada dificila, iar astazi nu reusesti sa te concentrezi asa cum trebuie la treburile pe care le ai de rezolvat.

TAUR

Ai emotii din cauza unor probleme de sanatate care s-au agravat in ultima perioada, iar astazi urmeaza sa aflii rezultatul unor analize care iti vor da o idee despre afectiunile tale. 

GEMENI

Esti intr-o forma fizica de invidiat si astazi te trezesti cu chef de viata si de sport, astfel ca dimineata o incepi cu o tura de jogging prin parc.

RAC

Esti entuziasmata de noul proiect pe care l-ai primit la locul de munca, asa ca iti canalizezi intreaga atentie spre rezolvarea primelor atributii. 

LEU

Primesti o veste trista din partea rudelor care iti creeaza probleme pe parcursul zilei, deoarece gandul nu-ti mai sta la treburile pe care le ai de facut la job. 

FECIOARA

Ai parte de o zi agitata, in care nimic nu-ti iese asa cum ti-ai dori, iar la locul de munca ai probleme din cauza unui scandal cu unul dintre colegi. 

BALANTA

Primesti o oferta de job foarte tentanta, insa nu stii ce hotarare sa iei in acest sens. Te consulti cu partenerul de viata si cu o buna prietena, iar pana la finalul zilei incerci sa iei o decizie. 

SCORPION

Esti suparata pe partenerul de viata din cauza unor comentarii deplasate pe care le-a facut in ultimele zile, asa ca iti petreci seara in oras, cu prietenele. 

SAGETATOR

In week-end urmeaza sa participi la un fericit eveniment din familia ta, astfel ca acum incepi pregatirile pentru asta si incerci sa alegi rochia si accesoriile potrivite impreuna cu niste prietene. 

CAPRICORN

Ai probleme de comunicare cu partenerul de viata, iar asta iti ofera o stare de spirit destul de proasta. Te retragi intr-un colt la locul de munca si nu ai chef sa vorbesti cu nimeni. 

VARSATOR

Nu ai chef de munca, insa te chinui sa te aduni pentru ca urmeaza o zi importanta la job, in care urmeaza sa aflii noutatile despre viitorul proiect la care urmeaza sa lucrezi. 

PESTI

Esti foarte entuziasmata de cadoul pe care l-ai primit de la partenerul de viata, iar toate prietenele tale vor afla in foarte scurt timp cu ce ai fost rasfatata.

related posts

Modifică setările cookies