Horoscopul saptamanii 10-16 octombrie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 10-16 octombrie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Marti puteti primi o surpriza din partea persoanei iubite, iar din a doua parte a saptamanii relatiile se pot complica si sunteti indemnate de catre astre sa dati dovada de diplomatie, deoarece Luna Plina va poate face mai irascibile, iar partenerul este posibil sa nu accepte scenele de autoritate.

Bani – Desi nu faceti plati sau nu incasati bani saptamana aceasta, nu vor exista zile fara sa discutati despre situatia financiara.

Munca – Luna plina de duminica va aduce o energie pe care sunteti sfatuite sa o folositi toata saptamana, sa rezolvati intr-un mod original toate problemele care se vor ivi. Ziua de joi se anunta dificila, insa sefii va apreciaza eforturile.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Joi si vineri sunt zile care va indeamna la  melancolie, framantari si visare. O iesire impreuna cu persoana iubita si prietenii v-ar scoate din aceste stari.

Bani – Banii partenerului sunt baza saptamana aceasta sau puteti sa apelati la cardurile de credit.

Munca – Efectele Lunii Pline de duminica vor avea legatura cu sfera sanatatii unde este bine sa nu va enervati din cauza unor sarcini pe care sunteti nevoite sa le rezolvati. Atentie la relatiile cu colegii de serviciu pentru ca aveti tendinta sa fiti agresive. Puteti avea parte de o surpriza din partea sefilor, care sa nu fie pe placul vostru.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Un prieten care locuieste intr-un alt oras sau in strainatate va poate face o surpriza – o invitatie pentru a petrece un weekend impreuna. Nu stati pe ganduri si cooperati cu aspectele, deoarece sfera sentimentala este bine sustinuta de catre Jupiter, marele benefic.

Bani – Banii de care aveti nevoie pentru un proiect personal, ii puteti obtine in weekend de la niste prieteni, care va sar in ajutor cu un imprumut.

Munca- Luna Plina de duminica se formeaza in casa prietenilor, a proiectelor si a planurilor de viitor si reprezinta momentul in care puteti sa apelati la prieteni sa se implice in ce v-ati propus. Puteti sa iesiti in evidenta, sa socializati si sa legati noi prietenii. La locul de munca aveti relatii bune cu colegii.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Primele doua zile din saptamana iesiti in evidenta in grupul de prieteni, iar in sfera sociala veti fi foarte active. Asteptati-va ca partenerul sa va pregateasca o serie de surprize.

Bani – Prima parte a saptamanii este favorabila chestiunilor financiare, pentru a incasa si face plati. Daca aveti in plan sa faceti un credit, aveti toate sansele sa semnati un contract.

Munca – Luna Plina de duminica se formeaza in casa voastra a carierei, a imaginii sociale si a sferei profesionale, moment in care puteti culege roadele muncii, o promovare sau daca ati sustinut niste interviuri pentru schimbarea unui job, puteti primi un rezultat favorabil.

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Primele doua zile ale saptamanii le petreceti in compania persoanei iubite si discutati despre viitorul vostru impreuna si despre posibilitatea unei calatorii in urmatoarea perioada.

Bani –La mijlocul saptamanii veti fi precupate de situatia finaciara, aveti parte de framantari si reflectati la consecintele cheltuielilor in exces pe care le-ati facut in ultima perioada.

Munca – Luna Plina de duminica se formeaza in zona studiilor, a calatoriilor si a delegatiilor prin intermediul serviciului si anunta oportunitati de a incepe cursuri de dezvoltare profesionala. Va sfatuiti si cu partenerii si asociatii in ceea ce priveste o calatorie in interes de serviciu.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste– In a doua parte a saptamanii veti avea niste discutii mai aprinse cu partenerul legate de chestiunile gospodaresti, insa Luna plina de duminica, care se formeaza in sfera relatiei intime anunta un weekend incendiar si reusiti sa uitati de toate neintelegerile. 

Bani – Luna Plina de duminica se formeaza intr-o casa financiara a horoscopului vostru general si poate aduce o surpriza legata de banii in comun cu partenerul sau cu terti. 

Munca –Prima parte a saptamanii vreti sa iesiti in evidenta la locul de munca. Aveti toate motivele sa fiti optimiste deoarece va bucurati de o mare libertate de miscare, colegii va ajuta, iar sefii va apreciaza eforturile.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste– Luna plina de duminica va face extrem de seducatoare, iar nativele singure sunt deschise si pot avea parte de o aventura. Daca aveti rabdare, veti reusi sa schimbati situatia in sfera sentimentala. Daca sunteti in cuplu aveti grija ca pot sa apara tensiuni.

Bani –  Nu disperati pentru ca sumele pe care le asteptati, vin saptamana viitoare. Nu intotdeauna iese asa cum planuiti!

Munca –  Joi si vineri sunteti foarte active la locul de munca, va preocupa sa lasati totul in ordine inainte de weekend, deoarece pregatiti un miniconcediu. Cateva zile libere nu v-ar strica sa va reincarcati bateriile.

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Partenerul de viata va poate reprosa ca va petreceti mai mult timp la serviciu decat in compania lui. Miercuri si joi sunt zile favorabile pentru a le petrece cu acesta.

Bani – Saptamana aceasta vi se dau peste cap socotelile deoarece sunteti nevoite sa reparati un electrocasnic.

Munca - Luna Plina de duminica se formeaza in casa indeplinirii sarcinilor de serviciu, unde din cauza unor evenimente neprevazute este posibil sa vi se dea peste cap programul din weekend.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste  - Luna Plina de duminica se formeaza in zona iubirii, a creativitatii, a aventurii si a activitatilor recreative, cand puteti avea parte de o surpriza. In unele cazuri dorinta de libertate ar putea sa va afecteze relatia.

Bani – Nu sunt recomandate speculatiile financiare in aceasta saptamana, deoarece se pot da peste cap toate pronosticurile.

Munca  - Atentie la Luna plina de duminica deoarece este posibil sa aveti impulsuri de moment care sa va faca sa luati niste decizii in sfera profesionala, pe care sa le regretati mai tarziu.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Luna Plina de duminica poate sa va afecteze relatia cu familia deoarece implica si sfera profesionala, unde in ultima perioada nu ati ascultat parerile si propunerile membrilor familiei in ceea ce priveste petrecerea timpului impreuna.

Bani – Configuratia astrala a saptamanii va aduce o sume de bani in conturi din primele doua zile. Aveti grija cum ii folositi si cu o parte achitati si utilitatile.

Munca – Sunteti nevoite sa va stabiliti clar prioritatile de serviciu saptamana aceasta deoarece vi se propune sa preluati niste sarcini in plus. Sunteti practice si aveti initiative sa realizati proiecte indraznete.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste –Astrele va indeamna sa va pastrati calmul in preajma Lunii Pline de duminica deoarece puteti intampina dificultati de comunicare sau atunci cand va hotarati sa discutati, sa aveti dispute cu persoana iubita.

Bani – Miercuri si joi sunteti tentate sa mergeti la cumparaturi sa va improspatati garderoba.

Munca- Luna Plina de duminica se formeaza in zona comunicarii, intr-o zodie de actiune, lucru ce ar putea sa va faca mai agresive, pentru ca sunteti nevoite sa va implicati in activitati noi si sa rezolvati si sarcinile ramase restante.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste– Contextul astral de miercuri si joi va face sa reflectati mai mult la relatia in care sunteti. Bucurati-va de aceste zile in compania partenerului si iesiti la o cina romantica.

Bani – Vestea buna din aceasta saptamana este ca Luna Plina de duminica se formeaza in casa banilor obtinuti din munca proprie si anunta o imbunatatire a situatiei financiare pentru urmatoarea perioada.

Munca– In prima parte a saptamanii aveti idei originale la locul de munca, munciti in locul unor colegi care lipsesc, insa nu va asumati riscurile sa luati hotarari in locul acestora. Tineti cont de sfaturile unui partener de afaceri sau un asociat cu mai multa experienta!

related posts

Modifică setările cookies