Horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Luni, sambata si duminica veti acorda mai multa atentie partenerului si vietii de familie. Planuiti o vacanta, iar pregatirile pentru plecarea intr-o calatorie ar putea sa tensioneze atmosfera in cuplu. 

Bani – Marti si miercuri puteti obtine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Pana la finalul lunii va veti echilibra din punct de vedere financiar.

Munca – Capacitatea de comunicare este foarte buna in zilele de joi si vineri. Conjunctura astrala favorizeaza sustinerea de interviuri, sedinte, intalniri si semnarea de contracte.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Luni va enervati usor din orice, aveti chef de lupta si intrati in conflict cu partenerul de viata. Este indicat sa luati initiativa pentru a rezolva diverse probleme si sa colaborati cu persoana iubita.

Bani –Configuratia astrala a zilei de joi va face destul de cheltuitoare. Aveti grija deoarece niste cheltuieli neprevazute pot sa apara in urmatoarea perioada si sa aveti nevoie de bani in conturi.

Munca – Marti si miercuri se anunta zile favorabile in care ideile voastre vor fi salutate de catre sefi si incepeti un plan pe care sa-l puneti in aplicare de luna viitoare.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Straluciti, atrageti privirile tuturor si sunteti in centrul atentiei in grupul de prieteni din care faceti parte. Marti si miercuri sunt zile favorabile pentru petrecerea timpului in cuplu, mai ales ca este o una dintre perioadele cele mai frumoase ale anului.

Bani –Niste sume care vin cu surpriza le veti incasa in weekend. Poate fi o datorie pe care un prieten v-o returneaza.

Munca- Joi si vineri cu Luna in zodia voastra aveti bine sustinuta casa comunicarii, vorbiti mult la telefon, raspundeti la email-uri, va contactati rudele si prietenii, iar la birou gasiti solutii inteligente si creative.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste- In weekend cu Luna in zodia voastra veti petrece timpul cu partenerul sau familia, aveti nevoie de dragoste si afectiune mai multa, iar sensibilitatea voastra emotionala va face sa traiti la intensitate maxima.

Bani – Marti si miercuri incasati bani pe care ii veti folosi sa achitati niste facturi sau daca ati hotarat sa incepeti niste cursuri, veti achita o prima rata.

Munca –Originalitatea voastra se va manifesta din plin la inceputul saptamanii, cand ideile pe care le  veti prezenta in cadrul unor sedinte vor fi luate in considerare si puse in aplicare.

 HOROSCOP LEU

Dragoste –Saptamana aceasta astrele va trimit in vacanta in compania persoanei iubite. Veti fi surprinse intr-o maniera placuta de persoana iubita, care isi va exprima sentimentele intr-un mod inedit.

Bani – La mijlocul saptamanii aveti tendinta sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus. Nu risipiti banii pe toate capriciile!

Munca –Sanse profesionale apar pe neasteptate la inceputul saptamanii. Profitati de oportunitati, cooperati cu aspectele si schimbati locul de munca, daca nu va mai multumesc conditiile de la cel actual. Cele trei planete: Soare, Venus si Mercur sunt de partea voastra in aceasta perioada! Atentie la zilele de marti si miercuri cand puteti intra foarte usor in conflict cu sefii!

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste– Marti si miercuri relatia cu iubitul se afla sub semnul tandretii. Petreceti clipe minunate cu acesta departe de agitatia din oras.  

Bani – Saptamana aceasta cheltuiti peste masura si riscati sa ajungeti in weekend fara niciun ban in conturi, insa astrele va rezerva o surpriza si o suma de bani de la o prietena  va scoate din impas.

Munca – Daca aveti sedinte la birou, sfatul astrelor este sa le amanati joi-vineri, deoarece prima parte a saptamanii nu sunt indicate si riscati sa fiti agresive.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste– Daca sunteti intr-o relatie, la inceputul saptamanii persoana iubita va face o surpriza, iar daca sunteti singure, un prieten din grupul vostru poate deveni mai apropiat si sa incepeti o relatie.

Bani– Shopping-ul din ultima perioada v-a lasat fara bani  in conturi. Saptamana aceasta baza sunt banii partenerului.

Munca– Daca doriti sa puneti bazele unui parteneriat, ziua de luni este favorabila. Urmeaza o perioada plina la birou, multe sedinte legate de noile proiecte in care va veti implica in viitor.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste– Zilele de miercuri si joi sunt rezervate iesirilor in oras cu persoana iubita. In ultima perioada toate energia ati depus-o in sfera profesionala si acum ar fi cazul sa va ocupati de partener, sa ii acordati o noua sansa, sa va implicati mai mult in relatie, iar efortul va fi apreciat.

Bani – Vineri puteti primi un cadou, un bonus sau o suma de bani, care vine pe neasteptate in urma eforturilor depuse in ultima perioada.

Munca- Cu Luna in casa serviciului, luni si marti sunt zile favorabile  pentru ambitiile voastre profesionale, insa atentie la felul cum va expuneti ideile sefilor, pentru ca acestia este posibil sa nu fie de acord cu voi.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste –Vacanta mult asteptata poate incepe vineri, cand prioritatea va fi relatia cu partenerul de viata, pe care l-ati neglijat in ultima perioada. Aveti sansa sa faceti schimbari majore in viata de cuplu.

Bani – Va doriti mai multi bani, trebuie sa va refaceti bugetul si sa incheiati niste parteneriate, care va pot aduce mai multi bani in conturi.

Munca – Zile mai dificile in planul profesional se anunta luni si marti cand va mobilizati exemplar pentru rezolvarea intereselor voastre, luati initiative sa rezolvati probleme si sunteti nevoiti sa faceti niste drumuri scurte sa rezolvati niste chestiuni financiare. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste– Un eveniment neprevazut poate avea loc luni, cand se poate sa aveti discutii aprinse cu partenerul. Apelati la diplomatie, nu stricati relatiile in cuplu pentru ca solutii se gasesc, insa trebuie sa nu va lasati prada nervilor!

Bani – O suma de bani pe care o asteptati vineri este posibil sa nu intre in conturi si acest lucru sa va dea peste cap toate planurile din weekend. 

Munca– Vineri se anunta o zi complicata la serviciu, este posibil sa nu reusiti sa va incadrati in deadline-uri si sa fiti nevoiti sa continuati si in weekend sarcinile restante. Atentie la sanatate, surescitarea va poate epuiza si din acest motiv sa nu mai dati randament.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste –Ziua de luni se anunta placuta in cuplu. Profitati de influenta benefica a celor trei planete: Venus (dragostea si armonia), Mercur (comunicarea) si Soare (energia) pentru a relansa sfera sentimentala. In weekend plecati intr-o excursie cu prietenii.

Bani – Feriti-va sa cheltuiti peste masura saptamana aceasta, deoarece conjunctura astrala nu arata promitator din punct de vedere financiar.

Munca- La serviciu sunteti in forma maxima, va luptati pentru a va atinge obiectivele, iar configuratia astrala va este favorabila sanselor de care aveti nevoie si incheierii de noi parteneriate.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste– Partenerul v-a sustinut in ultima perioada, cand ati trecut prin momente dificile la serviciu. Urmeaza o perioada cand este randul vostru sa-l sustineti, iar viata de cuplu se anunta infloritoare.

Bani – Nu va intra sume spectaculoase in conturi de la locul de munca, insa puteti sa aveti parte de niste sume care pot veni din niste colaborari. 

 

Munca– Marti si miercuri sunt zile dificile in sfera profesionala, cand toate actiunile pe care le intreprindeti pot sfarsi prin comentarii si critici din partea unor colegi. Joi si vineri vreti sa iesiti in evidenta si se anunta aspecte favorabile proiectelor. 

  • Horoscopul saptamanii 25 - 31 iulie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

related posts

Modifică setările cookies