Sunt Iulia Albu și îți spun care sunt GREȘELILE  ELEMENTARE pe care să nu le faci când ești invitată la o nuntă!  


Știu, știu, vedeți tone de vedete care participă la diverse evenimente de acest tip și considerați de multe ori că ținutele pe care le poartă vi s-ar potrivi. Drept pentru care, de multe ori, facem aceleași greșeli ca ele. 

  


Aceasta este o fotografie în fața căreia poți exclama: "DA,  avem mireasa perfectă!"

Dar sunt ținute cărora, ca invitate, chiar e important să le spuneți NU!

1. Zero toleranță pentru alb

Nu purta niciodată o rochie albă la nuntă, decât dacă urăști visceral mireasa. Nu vei face altceva decât să îi creezi probleme de anxietate și discuții inutile cu absolut toți invitații. Nu dorești să te transformi în oaia neagră îmbrăcată în alb a petrecerii. 

2. Sexy cu un scop

Nu are niciun scop să te etalezi ca o halcă de carne, mai ales atunci când nu este cazul. De ce ai face asta? Nu te duci la acest eveniment pentru a te vinde, ci pentru a te bucura alături de ceilalți invitați prezenți. Toleranță la expunere: 30%. Cam atât este ceea ce tu trebuie să arăți. În altă ordine de idei, limitează-te doar la un decolteu adânc sau la o rochie scurtă, niciodată nu le alege pe amândouă.

3. Tom Degețel

Degețelele chinuite sinistru, în sandale care nu vă vin, se văd întotdeauna, indiferent cât este de lungă rochia. Nu faceți greșeala de a considera că o rochie lungă va masca orice imperfecțiune, și cu atât mai puțin o încălțăminte. Amintește-ți doar că atunci când vei sta picior peste picior, cu siguranță încălțămintea ta va deveni vizibilă, deci va trebui să alegi una de calitate. Asta nu înseamnă scumpă sau de brand, înseamnă încălțăminte care să îți vină bine, să fie dintr-un material decent din punct de vedere al calității. ȘI să fie întotdeauna CU-RA-TĂ! 

4. Nu face exces de zel!

Ești acolo în calitate de invitată și nu de femeie de serviciu. Trenele foarte lungi, care mătură încăperea, nu te vor poziționa diferit decât într-un sens negativ. Dacă dorești să dai o mână de ajutor miresei, fă-o într-un alt fel. De exemplu, ajut-o să își aleagă coafura potrivită. Dumnezeu știe câte sărmăluțe și cocuri nefericite se văd la nunți în ziua de astăzi. 

La final vă las cu o apariție a Anamariei Prodan și vă las pe voi să dați verdictul: DA sau NU?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Us❤️The best of The best !Love u Patroane #gigibecali

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me ❤️

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies