Sunt Iulia Albu și îți spun cum să te supui normelor și să fii totuși excentrică și cu stil 


Cine spune că trebuie să exagerezi într-o măsură apocaliptică pentru a avea un look interesant și cine spune că trebuie să te transformi într-un roboțel conform cu normele pentru a plăcea? Eu sunt Iulia Albu și îți spun că nu este cazul. 


Vrei să porți astăzi un ruj roșu? Fă-o! Vrei să porți o pereche de pantofi cu tocuri amețitoare? Poți să faci și asta. Poate ai chef să ieși din casă într-o pereche de pantofi extrem de vechi, uzați, de sport-poți să faci și asta. Tot ceea ce trebuie să faci atunci când optezi pentru asemenea “extravaganțe" e să respecți 3 reguli de aur. 

 1. Adaptează. Trebuie să mergi la birou. Nu e nicio problemă să te duci cu tocuri foarte înalte la birou. Cel puțin o zi pe săptămână poți face și acest exercițiu, însă nu exagera cu restul ținutei. În altă ordine de idei, dacă îți dorești niște tocuri amețitoare, optează pentru un costum clasic, preferabil cu pantaloni. Ar fi chiar penibil să te prezinți în fustă scurtă, top decoltat și pantofi cumpărați într-un sex shop, nu crezi? 

 

 2. Amintește-ți cine ești! Felul în care te îmbraci vorbește despre tine, despre preferințele tale, despre opțiunile tale chiar și poltice, și da, ai să râzi, dar și despre felul în care evident nu îți place să ții dietă. În altă ordine de idei, dacă ești un VP sau dacă ai o funcție de conducere nu te vei putea prezenta îmbrăcat ca o persoană care lucrează la salubritate. Deși ai putea face și asta dacă ești VP-ul unei companii de salubritate și participi la celebra emisiune de pe Protv “Sef sub acoperire”.  

 3. Compune, nu impune! O piesă forțată într-o ținută arată exact ca o notă greșită într-o simfonie. În altă ordine de idei, nu fii foarte ferm convinsă că trebuie să introduci anumite piese doar pentru că ele există și pentru că le găsești în recomandările unor reviste colorate. Să nu uităm că acolo nu lucrează tocmai cei mai pregătiți oameni din domeniu. Și până la urmă, de ce ai fi tu cea care ascultă aceste enormități, nu-i așa? 

 

 Am spus că sunt trei reguli? Ei bine, am mințit. Mai sunt două reguli. Sau mai bine spus, mai sunt două norme extrem de importante care ar trebui să guverneze întreagă ta aventură stilistică. Știu, știu, nu te interesează foarte mult cum te îmbraci. Până la urmă, nici nu este vorba despre asta. Nu totul se rezumă la cârpe, boarfe și 3 farduri aruncate mai priceput sau mai puțin priceput pe chipul tău. 

 1. Zâmbește! În fiecare zi, când te uiți în oglindă, zâmbește. Ziua asta este despre tine, și nu despre altcineva. Sau despre cineva care îți închipui tu că este mai bun decât tine și precum care ai dori să fii. Să nu vă prind că scrieți cu “ca și”! Urăsc această greșeală elementară. 

 2. Hidratează-te! Totul este mai bine atunci când pielea ta arată impecabil. Bea apă, folosește creme și nu uita și de tradiționalul- dar pentru asta va trebui să așteptați episodul următor. 

 Kiss, kiss, kisses,

                            Iulia Albu. Pa!

  • Sunt Iulia Albu și îți spun cum să te supui normelor și să fii totuși excentrică și cu stil 

related posts

Modifică setările cookies