Sunt Iulia Albu și îți spun cum s-au îmbrăcat Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvîncă pe Covorul Roșu


Din toată spuma bloggeraiei românești, trei au fost divele care au ajuns pe covorul roșu de la E! Entertainment Awards. 


Nu aș vrea să confundăm lucrurile – a fi infuencer nu înseamnă neapărat a avea un număr foarte mare de followeri pe Instagram, ci a influența, în sine, persoane, în a cumpăra anumite lucruri sau a adopta stilul de viață și valorile în care respectivul influencer crede.  

Fără alte introduceri – și da, vă iert că poate nu știți cine sunt personajele – vom analiza ținutele celor trei prezente la eveniment. 

Irina Deaconescu (irinassw) a avut o rochie foarte pompoasă, poate chiar prea pompoasă, mai potrivită pentru un eveniment local – dar hey, asta a fost cazul tuturor celor prezenți din partea României – decât pentru covorul roșu din LA. Îmi place, totuși, figura ei ingenuă și faptul că nu a avut o rochie deloc vulgară, ci a purtat practic “rochița” pe care ar purta-o orice “fetiță” la primul ei bal. Din acest punct de vedere mă știți cu toții, sunt o romantică incurabilă și nu pot să nu apreciez, totuși, nota copilărească și ludică a ținutei. Inutilă, totuși, mi se pare breteluța de la sutien, căreia nu-I văd sensul, dar uite că azi sunt indulgentă și nu voi comenta mai departe cu ce se aseamănă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunt pe covorul roșu???? nu îmi vine sa cred ca sunt aici GEN WTF

O postare distribuită de Irina Deaconescu???? (@irinassw) pe

 Maria Zvîncă.Cea mai fericită alegere, în general, este micuța rochie neagră purtată cu rujul roșu. Nu neapărat și în contextul în care ne visăm Cenușăreasa și abordăm sărmăluțele desfăcute ale mătușii Matilda, dar să nu fim răutăcioși. Nici aici nu vedem pic de vulgaritate. Și, totuși, nu avem ce să reproșăm unor fetițe la început de drum. 

Fetelor, eu spun că începutul este promițător, așa că încercați în continuare. Data viitoare, încercați și cu un stilist. Asta cu siguranță va ajuta.  

Adelina Pestrițu. Am vorbit deja despre Adelina Pestrițu, însă nu întâmplător nu am intrat foarte adânc în subiect. Ați ghicit, păstram acest moment pentru Perfecte.ro. Nu înțeleg de ce cineva și-ar arăta și sânii, și piciorul, și buricul la un eveniment. Nu înțeleg nici posingul de tip dansatoare, nu că dansul nu ar fi o artă care îl înnobilează pe om. Pentru Dumnezeu, dansul sportiv este unul din cele mai frumoase și urmărite sporturi. Bine, în afară de acela cu balonul și poarta, pe care eu nu îl înțeleg. BTW, ce e acela un offside? Nici până acum nu am înțeles ce înseamnă. 

Ținuta nu a fost cea mai proastă de pe red carpet și mă bucur, totuși, că am văzut lucruri mult mai dezastruoase, însă sincer, acele pene și acele decupaje arată mai demne de o dansatoare în cluburi cu nume de șarpe din București decât ca o rochie de red carpet. 

Nu voi fi răutăcioasă. Felicitări, Adelina, pentru premiu, așa cum ți-am mai spus, și pune-l la loc de cinste – la anul, cu siguranță nu va mai fi al tău.

related posts

Modifică setările cookies