Sunt Iulia Albu și îți spun cum să fii prost-îmbrăcată cu stil    


Da, da, ați citit bine! Există și așa ceva: persoane care sunt considerate de o vastă majoritate a oamenilor din jurul lor prost-îmbrăcate, însă care au stil!


Cât este de important, până la urmă, să ai aprobarea celor din jur? Să nu fim ipocriți, trăim într-o societate în care ceea ce cred alții despre tine este aproape la fel de important ca ce crezi tu despre ceilalți.  

V-am zăpăcit? 

Dacă colega ta de la birou poartă haine de acum 20 de ani, nu înseamnă că nu are stil. Înseamnă doar că, potrivit accepțiunii generale, ar putea să fie prost îmbrăcată. Firește, voi pleca de la prezumția că nu poartă doar Channel, Dior și Luis Vuitton. 

 

Dar, până la urmă, ce este atât de dificil în a accepta și alte abordări? În cazul nostru, astăzi, stilistice. 

Ți se pare ciudat că unul dintre colegii tăi și-a vopsit părul verde? Mie mi se pare ciudat doar că nu și-a vopsit și barba în aceeași nuanță.  

Și ce ai face dacă mâine, când ajungi la birou, ai fi ceva mai permisiv cu cei din jurul tău? Poate că vei avea surpriza că și ceilalți vor fi la fel de permisivi cu tine.  

Ce este inacceptabil? Pantofi murdari, rupți, servietă prăfuită, dinți nespălați, păr nepieptănat, mustață – dar, hey, să nu uităm că au existat vremuri în care era considerată extrem de sexy – un limbaj inadecvat și incorect din punct de vedere gramatical. 

Încearcă mâine să fii tu fata cu părul roz, roșu, albastru, verde, și o poți face purtând un accesoriu pe care îl ai de foarte mult timp, dar îl crezi demodat. 

Sunt Iulia Albu și te provoc ca mâine să îți faci o ținută plecând de la un item/o piesă/un obiect care ți se par complet nepotrivite în orice context. Și da, aștept pozele tale. Pentru că stilul nu ține de vârstă, de condiția socială, de profesie sau de felul în care arăți.

Poți să mă urmărești și în fiecare marți, "La Măruță", sau, oricând vrei, pe PRO TV PLUS

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ

  • Sunt Iulia Albu și îți spun cum să fii prost-îmbrăcată cu stil    

related posts

Modifică setările cookies