Sunt Iulia Albu și îți spun cum s-au îmbrăcat doamnele Viorica Dăncilă, Carmen Iohannis și Gabriela Firea la alegeri


Turul 2 de alegeri prezidențiale nu a fost o mare surpriză din punct de vedere vestimentar în ceea ce privește ținutele pe care le-au afișat Gabriela Firea, Carmen Iohannis sau Viorica Dăncilă, așa cum nici rezultatul alegerilor nu a șocat neapărat pe nimeni. 
  


Viorica Dăncilă a renunțat să își mai pună broșa π haina pe care a purtat-o, și bine a făcut, pentru că nu ar fi făcut casă bună cu acele aplicații prețioase din zona decolteului. Apropo, oare de ce s-ar duce cineva la vot cu pietricele și înzorzonat într-o asemena măsură? Să ne răspundă stilista sau stilistul doamnei Dăncilă, oricine ar fi el/ea. În rest, ținuta a fost una destul de “decentă”, considerând aparițiile sale anterioare. 
 
  
Doamna profesor Carmen Iohannis a avut o ținută potrivită, sobră, bine aleasă pentru această ocazie. Unul dintre lucrurile care mi-au plăcut a fost alegerea nuanței mantoului, pe care îi recomand data viitoare să îl achiziționeze, totuși, de la un brand cu renume în speță Max Mara. Nu este nicio problemă ca un politician sau ca o persoană afiliată unor persoane din politică să afișeze branduri, atâta timp cât o face cu decență și bun simț, două lucruri pe care cu siguranță i le putem atribui lui Carmen Iohannis.  
 
 
Chiar dacă de regulă alegerile ei vestimentare nu sunt cele mai protrivite, cămașa este interesantă și îmi place că este foarte închisă. Apreciez, de asemenea, lipsa oricărei accesorizari.  Ca minus, aș nota gentuța purtată pe umăr cu lanț, și mult prea scurtă pentru a fi purtată în acest fel. Gentuțele care se termină la subraț nu mai sunt de mult timp ceva actual, iar Carmen Iohannis nu ar trebui să poarte așa ceva. 
 
  
Gabriela Firea a optat pentru un machiaj de scenă pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale – îmi amintesc acest machiaj de pe vremea când prezenta știrile la pupitrul uneia dintre televiziunile din România – dar și o subtilă și totală accesorizare a mantoului cu un detaliu auriu. Observăm și crucile pe care le poartă în urechi, două la număr, probabil ca simbol al susținerii dumneaei pentru construirea Catedralei Neamului, o problemă asupra căreia există păreri împărțite. 
 
SURSA FOTO: ȘTIRILEPROTV/AGERPRES/INSTAGRAM
  • Sunt Iulia Albu și îți spun cum s-au îmbrăcat doamnele Viorica Dăncilă, Carmen Iohannis și Gabriela Firea la alegeri

related posts

Modifică setările cookies