7 lucruri pe care Kim Kardashian nu vrea sa le stii despre ea


Este cea mai controversata vedeta care a ajuns in atentia presei datorita modului in care arata. Odata cu trecerea timpului a devenit celebra in aproape intreaga lume, iar acum incearca cu disperare sa faca uitate cateva aspecte ale vietii sale de dinainte.


Copiaza trenduri

Nu de putine ori s-a spus despre ea ca isi asuma idei care nu ii apartin in totalitate. De la modul in care isi aranjeaza parul pana la vestimentatia inspirata de la alte vedete, presa internationala a susprins multe ipostaze in care Kim ar fi vrut sa para originala, dara fara succes

Are celulita pe care si-o ascunde

Are forme rubensiene si isi doreste cu disperare un corp clepsidra. Insa corsetele pe care le poarta si colantii modelatori nu o ajuta si sa scape definitv de celulita, pe care incearca sa si-o ascunda ori de cate ori se afla in public. 

Nu are un talent care sa se incadreze intr-o categorie 

Mai exact, castiga bani cu ajutorul unei singure fotografii cu...ea insasi. Chiar daca nu s-a afirmat pana acum intr-un domeniu nume, este considerata una dintre "veteranele" vedetelor celebre pe Instagram.

Primul sau iubit

Nimeni altul decat Tito Joe Jackson, nepotul lui Michael Jackson. Cei doi au fost impreuna, insa Kim evita subiectul ori de cate ori cineva il aduce in discutie.

A lucrat pentru prietenele ei


Pentru Paris Hilton, mai exact. Iar despre prietenia si certurile dintre cele doua fete s-a scris de nenumarate ori. Se pare ca bruneta ar fi ajutat-o pe Paris la fiecare pas, insa niciuna dintre ele nu a confirmat vreodata acest zvon. Kim a recunoscut insa ca a lucrat ca stilist si organizator de dressing pentru Brandy, sora lui Ray J.

Posteriorul sau este considerat fals


Imaginile alaturate par sa vorbeasca de la sine, insa Kim nu a recunoscut niciodata in mod public, ca s-ar fi operat. Posteriorul sau, fals sau adevarat, este celebru si probabil ca doar asta conteaza pentru ea.

Primul mariaj

Primul mariaj al vedetei a avut loc pe cand aceasta avea doar 19 ani. Damon Thomas a fost cel care i-a devenit sot, iar casnicia a durat 3 ani, cei doi divortand in 2004. In presa au ajuns zvonuri care spuneau ca Damon era violent, insa acesta este inca un lucru despre care Kim nu povesteste niciodata.

  • 7 lucruri pe care Kim Kardashian nu vrea sa le stii despre ea

related posts

Modifică setările cookies