A anulat concertele programate pentru anul viitor pentru a-si dedica timpul doar ei. Ce face Selena Gomez, de cand a renuntat o perioada la cariera


Si-a dezamagit fanii cand a anuntat ca nu va sustine concertele programate in prima parte a anului 2014 din cauza faptului ca vrea sa petreaca mai mult timp cu ea si se pare ca se tine de curand. In ce ipostaza induiosatoare a fost surprinsa artista.


Daca fanii au fost suparati vreo secunda pe cantareata, din cauza nerespectarii programului stabilit pentru concerte, cu siguranta au uitat de suparare, cand au vazut fotografia postata recent de Selena Gomez pe o retea de socializare.

Imaginea alb-negru, in care tanara de 21 de ani a fost fotografiata in timp ce tinea un copil mic in brate, a facut inconjurul lumii si a demonstrat ca cele spuse de artista sunt complet adevarate. Aceasta nu a mai fost surprinsa niciodata atat de linistita, relaxata si fericita, asa cum o infatisa respectiva poza.

Se pare ca fetita pe care o tinea in brate in fotografie este sora ei, Grace Elliot Teefey, in varsta de 6 luni, iar fericirea pe care i-o aduce acest copil este lesne de inteles, avand in vedere mesajul care a insotit imaginea publicata pe Instagram.

„Sunt asa fericita, cum nu am mai fost de multa vreme. Sunt bincuvantata si recunoscatoare pentru viitorul meu, pentru lansarea albumului si pentru ca sunt in sfarsit fericita alaturi de cei pe care ii iubesc.”, a fost mesajul emotionant al artistei, care a induiosat sute de mii de fani, ce nu s-au abtinut sa comenteze.
 

  • A anulat concertele programate pentru anul viitor pentru a-si dedica timpul doar ei. Ce face Selena Gomez, de cand a renuntat o perioada la cariera

related posts

Modifică setările cookies