Acum nu are nici cea mai mica jena sa zambeasca in fata camerelor. Cum arata insa Selena Gomez inainte sa isi faca dantura


Selena Gomez este, fara indoiala, una dintre cele mai populare tinere artiste din SUA. Considerata etalon de frumusete, fosta vedeta Disney nu a aratat inca de la inceputuri la fel de bine ca acum insa.


Selena a devenit cunoscuta dupa ce a primit contractul vietii ei cu televiziunea pentru copii Disney. Cu un chip simpatic si o carisma evidenta, vedeta s-a transformat rapid intr-unul din pustii minune ai Hollywood-ului si un adevarat idol al noii generatii.

Odata cu ascensiunea ei profesionala au aparut, la fel ca si in cazul altor vedete, schimbarile de look, primul lucru pe care l-a modificat fiind dantura cu care se cam rusina inainte.

In rest, ea a ramas naturala, nefiind nevoie sa apeleze la ajutorul chirurgului pentru alte schimbari. Spre norocul ei, nu este singura vedeta care si-a modelat dintii dupa ce a devenit celebra. 

INAINTE

DUPA

  • Acum nu are nici cea mai mica jena sa zambeasca in fata camerelor. Cum arata insa Selena Gomez inainte sa isi faca dantura

related posts

Modifică setările cookies