Adevarul despre relatia lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth. Ce a spus chiar el in urma cu putin timp


Miley Cyrus si Liam Hemsworth au format unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete. Cand s-au despartit, fanii au fost distrusi. Cand s-au impacat, presa a luat foc!


La inceputul primaverii, Miley a fost fotografiata purtand din nou inelul de logodna pe care l-a primit de la Liam. Apoi, cei doi au fost vazuti impreuna de mai multe ori, inclusiv la casa fostei Hannah Montana, unde locuiau si inainte sa puna punct relatiei.

Desi toti au interpretat semnele in mod pozitiv si au scris ca tanarul cuplu a reluat planurile de casatorie, in urma cu putin timp, actorul australian a dat de inteles ca nu s-a relogodit cu Miley Cyrus.

"Nu-i nicio stire legata de noi. Nicio veste", a marturisit reporterilor Studio 10. Dupa ce a povestit putin despre rolul pe care il joaca in filmul "Independence Day: Resurgence", Liam a fost nevoit sa ofere si cateva date despre viata lui privata.

Tanarul de 26 de ani a recunoscut ca presa e interesata mai ales de ce intampla pe plan amoros, dar a si marturisit ca nu mai cauta stiri despre el fiindca nu sunt relevante.

"Nu ma mai caut pe Google. Intr-o vreme citeam stirile despre mine, dar am ajuns la concluzia ca nu e nimic sanatos in acest obicei. Media acorda prea multa atentie unor lucruri neimportante si nu vreau sa le mai dau voie sa imi afecteze viata", a incheiat Liam.

  • Adevarul despre relatia lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth. Ce a spus chiar el in urma cu putin timp

related posts

Modifică setările cookies