Anuntul care la ve devasta pe fanele fanele "The Vampire Diaries". Ian: "Ma voi insura"


Nici nu a inceput bine relatia cu Nikki Reed ca a si adus in discutia casatoria. Iata cu ce declaratie le-a lasat masca Ian Somerhalder pe fanele lui. 


In urma cu putin timp, a avut loc in San Diego cea mai tare conventie Comic Con din intreaga lume. Acolo, actorii din "The Vampire Diaries" au fost invitati speciali si au fost asaltati de reporteri si fani.

In cadrul unui interviu acordat special celor de la E!News, Ian Somerhalder, cel care da viata personajului Damon, a adus in discutie casnicia si a spus chiar ca are de gand sa se insoare... in cele din urma. Dupa o remarca obraznica despre sexul de impacare, Ian a facut una dintre cele mai picante declaratii:

"E o linie fina intre dragoste si ura. Daca iei o guma de sters si elimina ura, ramane dragostea", a spus Ian, momentan in care reporterul a glumit: "Cred ca se numeste sex din ura. Nu ca as fi facut asa ceva".

"Esti casatorita, nu? Deci sigur l-ai facut", a adaugat Ian.

"Nu ai de unde sa stii, nu esti insurat".

"Dar voi fi", a raspuns actorul, spre surprinderea tuturor. Cerand mai multe detalii despre aceasta mentiune, femeia a aflat ca la un moment dat, Ian crede ca va face si acest pas. Nu a specificat o data si nici cu cine insa.

Fetelor, puteti deci sa respirati usurate pentru moment. Somerhalder a spus ca e acolo, e disponibil si pana la capatarea unor noi infromatii despre statutul lui, ne putem bucura de priveliste.

Foto: Tumblr

related posts

Modifică setările cookies