Are cel mai frumos bust natural, dar a lansat un trend periculos. Emily Ratajkowski pune in pericol viata tinerelor


Femeia cu cel mai frumos bust natural face senzatie pe internet, dar a lansat un trend periculos cu formele ei. Vedeta are un bust generos, in ciuda siluetei filiforme, iar forma abdomenului ei ii face pe multi sa se ingrojoreze cu privire la starea ei de sanatate


Emily Ratajkowski reuseste sa isi pastreze popularitatea, fiind tot timpul o aparitie sexy, fie ca este vorba despre o campanie in care apare in tinute sumare sau despre imaginile provocatoare pe care le posteaza pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmarita de peste 15,5 milioane de persoane. Silueta ei trasa ca prin inel a atras multe admiratoare si din randul tinerelor, care o iau drept exemplu si isi doresc sa aiba formele ei. 


 

Emily via her instagram story @emrata #emrata #emilyratajkowski #emilyrata

A post shared by Emily Ratajkowski♛ (@emrataqueen) on


 

CA

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Totusi, specialistii trag un semnal de alarma si spun ca modul in care arata ar putea sugera faptul ca Emily nu petrece atat de mult timp in sala de forta, ci se infometeaza.


 

????????

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Linia verticala de pe mijlocul abdomenului ei a starnit  numeroase controverse si de aici pana la un nou trend, denumit “ab crack” (crapatura abdomenului) a mai fost un singur pas. Multe femei vor sa o obtina, dar specialistii spun ca o poti avea doar daca o mostenesti genetic si nu o poti obtine indiferent de cat de mult te-ai antrena sau te-ai infometa.

related posts

Modifică setările cookies