Emily Ratajkowski, detronata. Ea este cea care i-ar putea lua locul oricand, in competita celui mai frumos bust natural


Tao este frantuzoaica superba care reuseste sa atraga atentia la fiecare iesire in public. Dupa ce a fost surprinsa la plaja, iar imaginile au facut furori, acum Tao a aparut cu cel mai adanc decolteu.


Tao arata incredibil atunci cand apare la plaja, iar faptul ca apare in vacante alaturi de vedetele americane nu face decat sa atraga atentia asupra ei si sa devina din ce in ce mai cunoscuta pe retelele de socializare. Insa si atunci cand iese pur si simplu la cumparaturi, bruneta are paparazzi pe urmele ei.

Poreclita Wonder Woman datorita formelor apetisante, Tao Wickrath a demonstrat inca o data ca isi merita pe deplin acest supranume. Fotografiata in compania prietenei sale, la intrarea intr-un club din Miami, Tao a fost pozata din toate unghiurile. Motivul: o rochie aparent simpla, cu un decolteu ametitor. 


Frantuzoaica model este combinatia ideala intre femeie cu cel mai frumos posterior din lume, Jennifer Lopez si tanara cu cel mai atractiv bust natural, Emily Ratajkowski. De data aceasta, insa, Emily ar putea ocupa locul doi in competitia celor mai sexy busturi naturale, pentru ca decolteul brunetei este, in mod clar, imposibil de ignorat.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Emily Ratajkowski, detronata. Ea este cea care i-ar putea lua locul oricand, in competita celui mai frumos bust natural

related posts

Modifică setările cookies