Emily Ratajkowski îşi arată corpul de invidiat pe plajă, la puţin timp după ce a dezvăluit inelul de logodnă


Modelul şi actriţa americană Emily Ratajkowski, în vârstă de 27 de ani, şi-a etalat abdomenul lucrat într-un costum de baie leopard în cea mai recentă postare pe Instagram.


Fizicul perfect care i-a adus un rol în videoclipul „Blurred Lines” al lui Robin Thicke şi care a făcut-o faimoasă, a fost afişat celor 18 milioane de persoane care o urmăresc pe aceasta pe Instagram. După o vacanţă îndelungată în Mykonos, Grecia, modelul s-a întors în California pentru muncă, însă nu inainte de a se mai bucura de o zi liberă pe o plaja în Encinitas. 

 

✨home for a day✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Costumul de baie cu model leopard, unul dintre nenumăratele bikini cu print animalic pe care aceasta le deţine, face parte din propria linie de costume, Inamorata Swim. Pentru un look mai trendy, Emily a adăugat o pălărie ţesută care a protejat-o de soarele arzător.

 

Actriţa prezintă un trup bronzat în toate pozele, şi recent a dezvăluit secretele sale pentru o piele perfectă. Ea iubeşte să meargă la saloane de spa pentru măşti faciale, sau alte tratamente precum cele de terapie cu lumina LED. În plus, îşi şterge machiajul de pe faţă în fiecare noapte şi foloseşte produse cu retinol, uleiuri de piele sau creme hidratante. Pentru că petrece atât de mult timp în soare, vedeta foloseşte întotdeauna multă cremă de soare pentru a preveni arsuri sau boli ale pielii.

 

În cele mai recente poze postate de Emily pe reţeaua de socializare, actriţa şi-a arătat inelul de logodnă primit din partea lui Sebastian Bear-McClard, cu care aceasta s-a căsătorit în februarie.
 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Poza în costumul de baie a bucurat, însă, fanii obişnuiţi cu pozele ei senzuale, strângând aproape un milion de aprecieri în doar câteva ore.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

  • Emily Ratajkowski îşi arată corpul de invidiat pe plajă, la puţin timp după ce a dezvăluit inelul de logodnă

related posts

Modifică setările cookies