Emily Ratajkowski, criticata pentru tinuta in care s-a pozat intr-un hotel din Maroc. Cum au reactionat fanii ei


Emily Ratajkowski a ales sa sustina feminismul intr-un mod aparte, pe care nu toata lumea il apreciaza. Modelul a ignoratdress code-ul strict pe care il impune religia islamica si s-a pozat semi-dezbracata intr-un hotel din Maroc, iar fanii ei au reactionat.


Mesajul pe care Emily Ratajkowski vrea sa il trasmita este ca ea alege ce vrea sa faca cu corpul ei si nimeni nu ar trebui sa decida pentru cum sa se expuna, insa nu toti fanii sai au apreciat modul in care vedeta a dorit sa se faca auzita. 

Printre ultimele sale postari de pe Instagram se numara si cele in care Emily apare aproape dezbracata, aratand extrem de provocator si sexy, intr-un hotel din Maroc care detine un dress code strict.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Modelul a pozat intr-o pereche de bikini albi si un kimono care ii acopera bustul perfect doar partial, in timp ce hotelul La Mamounia Marrakech este cunoscut pentru clientela selecta pe care o atrage, incluzand vedete de Hollywood, designeri vestimentari si persoane publice. 

Modul in care oaspetii hotelului sunt imbracat este considerat extrem de important, iar locuitorii tarii se pot simti jigniti atunci cand turistii de alte religii nu respecta aceste traditii si poarta haine ce nu acopera anumite parti ale corpului. Tocmai de aceea, o multime de persoane au tinut sa o atentioneze pe bruneta pentru ceea ce, spun ei, este o adevarata lipsa de respect fata de traditiile, obiceiurile si cerintele zonei.

 

Merci Marrakech, you are amazing ????????@lamamouniamarrakech

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Dupa ce a postat imaginile senzuale din Maroc, Emily a distribuit un mesaj politic, pe Instagram, cu hashtag-ul “corpul meu, alegerea mea”, ca raspuns la decizia lui Donald Trump de a retrage din asigurarea medicala pentru angajati, metodele contraceptive: ”Dreptul femeii de a folosi metode contraceptive nu ar trebui sa se bazeze pe venitul ei. Metodele contraceptive inseamna sanatate, iar sanatatea este un drept civil.”

  • Emily Ratajkowski, criticata pentru tinuta in care s-a pozat intr-un hotel din Maroc. Cum au reactionat fanii ei

related posts

Modifică setările cookies