Imaginile care demonstreaza ca nu e numita degeaba femeia cu cel mai frumos bust natural. Cum a aparut Emily Ratajkowski 


Emily Ratajkowski a facut furori cu tinuta purtata la petrecerea organizata de Vogue pentru evenimentul Paris Fashion Week. 


De cand a aparut in videoclipul hit-ului Blurred Lines al lui Robin Thicke, Emily intoarce privirile tuturor pe oriunde se duce. Deoarece ii place sa fie in centrul atentiei, s-a asigurat ca si la petrecerea organizata de Vogue pentru celebrarea evenimentului Paris Fashion Week, sa fie cea care ii lasa pe toti cu gura cascata.

Modelul in varsta de 26 de ani, si-a lasat imaginatia libera si s-a gandit sa isi puna in valoare pieptul generos printr-o rochie stil camasa, asimetrica si decoltata.
A ales sa isi asorteze tinuta cu niste sandale nude, avand anumite detalii de culoare galbena iesite din comun. A ales sa abordeze un stil chic-european in ceea ce priveste aspectul fetei. Parul prins intr-un mod natural si un machiaj cu nuante argintii si roz ce au pus accentul pe trasaturile perfecte ale actritei. Emily Ratajkowski va juca alaturi de Natalie Dormer in thriller-ul “Darkness” si va avea un rol principal alaturi de Amy Schumer si Michelle Williams in comedia “I Feel Pretty”.

 

  • Imaginile care demonstreaza ca nu e numita degeaba femeia cu cel mai frumos bust natural. Cum a aparut Emily Ratajkowski 

related posts

Modifică setările cookies