Barbatul fatal al anilor '90, inconjurat de frumuseti. Cum arata fiicele sale, dar si iubita de aceeasi varsta cu ele


Salvamarul din Baywatch care cucerea o multime de femei in anii '90, a fost inconjurat intotdeauna de femei frumoase, iar acum acestlucru nu s-a schimbat prea mult. La 64 de ani, David Hasselhoff are doua fiice si o iubita de varste apropiate, alaturi de care radiaza.


Mandru de familia sa, David Hasselhoff a fost pozat in compania fiicelor sale, Taylor si Hayley, in varsta de 27 si 24 de ani, iar tinerele par sa se intelega foarte bine cu cea care le-ar putea fi "mama vitrega" si al carui nume este tot Hayley. Frumoasa sa partenera are 36 de ani, dar diferentele dintre ea si fiicele iubitului sau sunt greu de notat.


Inca de la inceputul relatiei, David si Hayley au fost aspru judecati de fani, dar au rezistat in fata criticilor si au devenit un cuplu bine sudat. Mandru de iubita lui, actorul o ia cu el la toate evenimentele si pozeaza bucuros la bratul blondei.

"Salvamarul" are toate motivele sa fie mandru de femeile din viata lui, avand in vedere ca si fiicele sale arata foarte bine. La aniversarea zilei de nastere a fiicei sale, David si-a facut aparitia foarte prezentabil, iar imaginile il arata cu zambetul pe buze.

Taylor a fost fotografiata intr-o tinuta extrem de sexy, cu un top din dantela, mulat, transparent si decoltat, dar si cu o pereche de colanti tot transparenti.


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Barbatul fatal al anilor 90, inconjurat de frumuseti. Cum arata fiicele sale, dar si iubita de aceeasi varsta cu ele

related posts

Modifică setările cookies