Fiica cea mica a lui David Hasselhoff, un model plus size de succes, care ii cucereste pe barbati cu rotunjimile ei sexy


Barbatul fatal al anilor '90,  David Hasselhoff, are doua fiice de care este foarte mandru. Taylor Ann, in varsta de 27 de ani este este vedeta de reality show, iar cea mica face furori ca model de lenjerie intima. 


In varsta de 25 de ani, Hayley, fiica cea mica a celebrului "salvamar" a renuntat la haine si a pozat lipsita de inhibitii pentru revista SLiNK. Tanara care se mandreste cu formele ei voluptuoase a facut reclama unui brand de lenjerie intima, pozand in ipostaze fierbinti.

Pentru sedinta foto super hot, Hayley a schimbat mai multe tinute incendiare. "Noi, femeile, trebuie sa ne iubim corpurile nu numai pentru felul in care arata, ci si pentru tot ce ne ofera. Si ce ocazie mai potrivita de a sarbatori frumusetea naturala puteam sa gasesc decat sa pozez in lenjerie intima? ", a declarat ea. 

 

sunday’s are for lounging around in my @cleobypanache #cleobypanache #lingerie #ad

O postare distribuită de Hayley (@hhasselhoff) pe


Hayley este una dintre cele mai apreciate modele plus-size. In 2014, ea a pozat pentru British Plus Size Fashion Week si a fost numita recent ambasador pentru Pulp Fashion Week. 
 

 

O postare distribuită de Hayley (@hhasselhoff) pe

 

O postare distribuită de Hayley (@hhasselhoff) pe

 

O postare distribuită de Hayley (@hhasselhoff) pe 

  • Fiica cea mica a lui David Hasselhoff, un model plus size de succes, care ii cucereste pe barbati cu rotunjimile ei sexy

related posts

Modifică setările cookies