"Trebuia sa il bata mar!" Ce actor celebru ii ia apararea lui Justin Bieber in ultimul scandal


Nu mai tarziu de zilele trecute, excentricul cantaret in varsta de 22 de ani a fost implicat intr-un nou scandal. In apararea lui Justin Bieber, David Hasellhoff a facut marturisiri despre comportamentul unor dintre fanii care exagereaza atunci cand isi vad idolul.


Tanarul rebel al muzicii, Justin Bieber,  intrecut intamplarile care l-au bagat in scandaluri, de pana acum, iar imaginile cu fanul sau plin de sange, dupa ce Bieber l-ar fi lovit, fac inconjurul internetului. Videoclipul arata cum baiatul vatamat a incercat sa il atinga pe Justin prin geamul deschis al masinii sale, iar pret de o secunda, acesta pare sa incerce sa il loveasca pe cantaret, care ii intoarce insa gestul. Imaginile il arata pe fanul inflacarat plin de sange, revoltat in fata camerelor de luat vederi. Ulterior, fanul a declarat ca va lasa situati in mainile avocatului sau.

Invitat in platoul unei emisiuni, David Hasselhoff i-a luat apararea cantaretului: "Trebuia sa il bata mar! Unii fani par manga!", a spus actorul. Dvaid s-a declarat nemultumit de comportamentul pe care unii fani il au atunci cand isi intalnesc idolii si a continuat prin a spune ca "Sa fim serios, tipul voia un autograf pe care sa il vanda apoi?  Trebuie sa ne tratati cu respect si veti primi inapoi respect!".

Vezi video aici: 


  • Trebuia sa il bata mar! Ce actor celebru ii ia apararea lui Justin Bieber in ultimul scandal

related posts

Modifică setările cookies