Cum arata iubita cu 30 de ani mai tanara a lui David Hasselhoff. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi la o intalnire


David Hasselhoff a devenit cunoscut publicului din Romania datorita rolului memorabil pe care l-a jucat in serialul cu salvamari "Baywatch". In ultimii ani insa, admiratorii de aici nu au mai auzit prea multe lucruri despre el.


Starul american a facut insa parte din mai multe proiecte televizate, iar recent a realizat un documentar despre relatia pe care o are cu Hayley Roberts, o blonda sexy mai tanara decat el cu 30 de ani.

Cei doi amorezi au fost surprinsi recent plimbandu-se pe strazile din California, iar paparazzi au profitat de ocazia pentru a-i imortaliza din fiecare unghi, constienti de diferentele dintre ei.

Femeia in varsta de 33 de ani a impresionat cu fizicul ei, pe care l-a pus in evidenta intr-o pereche de pantaloni sport albastri si un maiou cu imprimeu aztec. 

S-au intalnit prima data in 2011, dar nimeni nu a dat nicio sansa relatiei in care ei credeau. Diferenta mare de varsta de aproximativ 30 de ani a fost un alt detaliu care i-a impiedicat atat pe fanii actorului, cat si pe apropiatii acestuia sa le sprijine relatia.

Dupa patru ani de la acel moment, cuplul este in culmea fericirii si nu rateaza nicio ocazie sa arate cat de mult se iubesc. David Hasselhoff isi scoate adesea iubita in lume si o prezinta mandru la toate evenimentele mondene la care participa.

Intrebat de planurile lui de viitor in ceea ce o priveste pe tanara in varsta de 33 de ani, care ii este alaturi de patru ani de zile, actorul a declarat ca vor urma evenimente in viata lor. “Cand am vazut-o in barul unui hotel, am vrut sa o distribui intr-un film. Acum suntem fericiti impreuna si ea este ceea ce imi doresc. Cred ca cererea in casatorie va veni in momentul in care vom avea putin timp pentru noi.”

  • Cum arata iubita cu 30 de ani mai tanara a lui David Hasselhoff. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi la o intalnire

related posts

Modifică setările cookies