E cu 27 de ani mai tanara, dar nu si-a luat mainile de pe corpul lui. Starul din Baywatch si iubita, o reala aparitie


Un adevarat cuceritor, David Hasselhoff are acum o iubita cu 27 de ani mai tanara decat el, pe care o ia cu el la toate evenimentele si care il transforma in atractia zilei. La ultima prezentare pe covorul rosu, blonda nu si-a putut tine mainile departe de corpul iubitului ei.


Multi barbati pot fi invidiosi pe David. Starul din Baywatch este adorat de iubita lui, in varsta de 36 de ani si pare sa isi fi gasit cea de-a doua tinerete la varsta la care alti barbati se pensioneaza. 

La premiera noii productii Baywatch, cu The Rock si Zac Efron in rolurile principlae, Hasselhoff si Hayley au atras toata atentia asupra lor. Cei doi s-au sarutat in repetate randuri, iar blonda chiar a fost surprinsa cu mainile pe poesteriorul iubitului ei.
Cei doi sunt impreuna din anul 2011 si par sa dovedeasca lumii ca dragostea nu are varsta: "Cand am vazut-o in barul unui hotel, am vrut sa o distribui intr-un film. Acum suntem fericiti impreuna si ea este ceea ce imi doresc. Cred ca cererea in casatorie va veni in momentul in care vom avea putin timp pentru noi.”, povestea David in trecut.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • E cu 27 de ani mai tanara, dar nu si-a luat mainile de pe corpul lui. Starul din Baywatch si iubita, o reala aparitie

related posts

Modifică setările cookies