Ce a făcut o influenceriță pentru a dovedi că sânii ei mari sunt naturali? Decizia i-a uimit pe toți


Dovada a ajuns pe Instagram, iar folowerii ei au reacționat rapid.


N-au crezut că sânii ei mari sunt naturali… Așa că modelul și influencerul slovac Veronika Rajek a recurs la un gest incredibil. Și-a publicat ecografia sânilor ei pe Instagram, iar reacția fanilor a fost una pe măsură!

Veronika Rajec, 25 de ani, a mărturisit că este în mod constant insultată pe profilul ei de Instagram, în special de femei pentru că îți expune sânii prea mult. “De cele mai multe ori, userii cred că este un cont fals”. Alteori, Veronika primește zeci de mesaje de la femei… Acestea îi “interzic” modelului să mai flirteze cu iubiții lor. 

Dar cel mai des, Veronika e acuzată de faptul că și-a mărit sânii, așa că pentru a șterge orice urmă de îndoială, ea a publicat, într-o postare pe Instagram, o poză cu rezultatul ecografiei ei.

Primesc atâtea comentarii pline de ură, cele mai groaznice sunt femeile, spun că am sânii operați și că vreau să le fur iubiții”, a spus nemulțumită Veronika.

Modelul a mai spus că profilul ei a fost raportat și chiar închis de nenumărate ori din cauza celor care nu credeau că e real, spunând că “pozele sunt prea frumoase ca să nu fie vorba despre un cont fake”.

Veronika, fosta finalistă Miss Slovacia 2016, mai spune: „multe femei se pot fotografia ca mine, sexy și uneori provocator, însă lor nu li se întâmplă nimic, dar eu sunt interzisă pe Instagram din cauza aspectului meu fizic. Pentru că cineva crede că nu sunt reală… Voi fi un extraterestru”, a spus modelul mai în glumă sau mai în serios pentru cotidianul The Mirror. "Mulți oameni cred că sunt o imagine creată pe computer, o glumă… Ei spun că dacă ești frumoasă atunci ai și o viață mai ușoară, dar se pare că eu am de-a face cu oameni oribili. Și asta doar din cauza corpului meu. Asta e discriminare!"

Vezi și:
 
Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai
  • Ce a făcut o influenceriță pentru a dovedi că sânii ei mari sunt naturali? Decizia i-a uimit pe toți

related posts

Modifică setările cookies