Conflicte în familia modelului Miranda Kerr. Ce le-a promis celor doi copii pentru când vor crește


Timpul este prețios atunci când ai doi copii, iar modelul Miranda Kerr nu a scăpat de această grijă atunci când s-a născut ce-l de-al doilea copil.


Este important să știi cum să-ți gestionezi timpul atunci când în familia ta a mai aparut încă un copil. Așa cum ar crede mute persoane, banii nu te scapă de această grjiă. Cel mai bun exemplu este modelul Mirand Kerr care s-a confruntat cu mici dispute dintre ea și fiul său cel mare, pe baza timpului pe care îl petrece nou-născutul. 

Miranda Kerr tocmai ce-a născut cel de-al doilea copil, pe nume Hart, pe care îl are împreună cu actualul ei soț, Evan Spiegel. Tânăra mămică recunoaște că venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată provocare pentru toată familia. Oricât de multe conturi ai avea în bancă, pentru că ce-i drept, stâlpul familiei este creatorul faimoasei aplicații Snapchat, nu putem spune că banii rezolvă tot. 

Având un copil din prima căsătorie pe care modelul a avut-o cu Orlando Bloom, nașterea micuțului Hart a creat o serie de nemulțumiri pentru Flynn, primul său copil în vârstă de 7 ani.

Modelul recunoaște că a existat o rivalitate fragedă din partea lui Flynn însă pe parcurs a înțeles că micuțul său frate are nevoie de o atenție specială, pentru că necesită alăptare și o îngrijire sporită.

Este o mama model și o femeie de succes în afaceri! 

Miranda este de asemenea și o afaceristă desăvârșită. Muncește pe brânci atunci când are puțin timp liber pentru linia sa de produse pentru îngrijirea pielii. 

"Ma descurc foarte mult atunci când cel mic doarme. Sunt în stare să fac asta pentru că este compania mea. Sunt în stare să lucrez de acasă, de oriunde. Îl supraveghez pe monitor în timp ce îmi rezolv lucrurile pentru companie", a declarat modelul. 

Deși a existat o serie de conflicte care până la urma se întâmplă în mai toate familie unde sunt mai mulți copii, modelul a spus că poate face față. Recunoaște că nu i-a fost ușor, dar a reușit să-l facă pe Flynn să înțeleagă că cel mic are nevoie de mai multa atenție însă l-a asigurat că și pe el îl iubește la fel de mult. Ba mai mult, modelul i-a promis lui Flynn ca atunci când fratele său va crește puțin se vor distra copios împreună însă acum este o perioadă mai dificilă.

  • Conflicte în familia modelului Miranda Kerr. Ce le-a promis celor doi copii pentru când vor crește

related posts

Modifică setările cookies