Miranda Kerr, aparitie diafana in dantela. Cum s-a transformat intr-o adevarata ispita pe covorul rosu


Miranda Kerr isi promoveaza noile comestice din linia KORA si o face asa cum se pricepe cel mai bine: cu stil. Fostul Ingeras Victoria's Secret a stralucit pe covorul rosu al evenimentului de lansare.


Putini stiu ca, dincolo de cariera in modelling, Miranda Kerr este si femeie de afaceri si a lansat in anul 2009 o companie de cosmetice organice, dupa ce a studiat Nutritie si Psihologia Sanatatii la Academy of Natural Living.

Acest business este foarte profitabil, motiv pentru care vedeta in varsta de 32 de ani continua sa-l extinda. Recent, ea a lansat o noua linie de ingrijire a pielii si a facut-o intr-un cadru elegant, de unde nu puteau sa lipseasca jurnalistii si foto-reporterii.

Pentru a-si promova gama, Miranda a ales sa imbrace o rochie dantelata, diafana si sexy, care i-a scos in evidenta silueta fara cusur si a transformat-o intr-o ispita pentru toti cei prezenti la eveniment. Cu parul coafat atent si un machiaj de ocazie, Kerr le-a reamintit tutror de ce naste pasiuni nebune in randul domnilor.

De altfel, Justin Bieber a si primit un pumn pentru ea de la Orlando Bloom, cand ar fi insinuat in fata acestuia ca ar fi cucerit-o pe australianca super-sexy.

  • Miranda Kerr, aparitie diafana in dantela. Cum s-a transformat intr-o adevarata ispita pe covorul rosu

related posts

Modifică setările cookies