E una dintre cele mai sexy vedete, dar practica... abstinenta. Ce s-a aflat despre Miranda Kerr si iubitul ei milionar


Intr-un interviu acordat recent celor de la The Times, topmodelul Miranda Kerr a vorbit despre relatia cu milionarul Evan Spiegel, fondatorul aplicatiei Snapchat.


Topmodelul de 33 de ani s-a logodit in urma cu numai cateva luni cu iubitul de 26 si a dat de inteles intr-un interviu acordat celor de la The Times ca a ales abstinenta pana la casatorie.

Miranda a spus ca nu isi doreste sa faca alti copii decat dupa ce se marita cu Evan Spiegel. In discutia cu jurnalista, australiana a specificat ca nu apeleaza la metode contraceptive: "Nu e inca momentul. Abia dupa ce ne casatorim ne vom gandi la copii. Partenerul meu e mai conservator. Vrem sa... asteptam", a spus ea.

Avand in vedere ca a spus ca nu foloseste metode contraceptive si ca asteapta sa mai aiba copii, frumoasa australiana i-a facut imediat pe cei din jur sa se gandeasca la... abstinenta.

Ei au tras concluzia ca Miranda si Evan asteapta pana la nunta sa intretina relatii intime si sa faca, eventual, un copil.

  • E una dintre cele mai sexy vedete, dar practica... abstinenta. Ce s-a aflat despre Miranda Kerr si iubitul ei milionar

related posts

Modifică setările cookies