Dieta Victoria’s Secret: ce mănâncă un model pentru a arată atât de bine


Dieta Mirandei Kerr, fost model Victori’s Secret, a fost facuta publica de bucatarul ei, iar infometarea iese din discutie. Secretul unei siluete armonioase pare sa fie moderatia.

Tag-uri: #Miranda Kerr

Bucatarul Kate McAloon a vorbit despre dieta modelului Miranda Kerr si a dezvaluit ce mananca fostul model Victoria’s Secret pentru a-si mentine formele de invidiat la 34 de ani. Se pare ca vedeta crede in dieta 80/20, care presupune o alimentatie sanatoasa in 80% din cazuri si rasfat culinar in proportie de 20%, un regim alimentar care ar putea fi urmat de oricine fara prea mult efort. Pastele fara gluten si curry sunt preferatele modelului, iar atunci cand i se face pofta de ceva dulce, mananca ciocolata si tort cu cocos.
 


 

Splish splash @thelovemagazine @douginglish #loveadvent

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Pe langa alimentatia echilibrata, Miranda face si mult sport, de 3-4 ori pe saptamana, cate o ora, iar clasele de pilates, yoga si balet sunt preferatele ei. Evident, si genetica o ajuta foarte mult si asa se explica faptul ca, desi are 34 de ani, arata de 20.  
 


 

Wednesday workout ????????????????????????

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on 

????

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Nu in ultimul rand, Miranda considera ca frumusetea vine din interior: “nu poti sa fii sanatoasa si sa arati bine la exterior daca nu esti sanatoasa si in interior. Cand esti sanatos, arati mai bine ca oricand, iar in modeling obtii cele mai bune rezultate cand esti intr-o stare buna”. 

  • Dieta Victoria’s Secret: ce mănâncă un model pentru a arată atât de bine

related posts

Modifică setările cookies