Ce se intampla cand Kim Kardashian este machiata de make-up artistul lui Jennifer Lopez. Cum s-au schimbat trasaturile ei dupa  


Doua dintre cele mai hot dive ale momentului au acceptat sa faca parte dintr-un joc interesant. Kim Kardashian si Jennifer Lopez au facut schimb de make-up artisti si au adoptat look-uri diferite de cele obisnuite.


De obicei, Jennifer Lopez isi lasa chipul pe mana de incredere a lui Mary Phillips. Pentru o zi insa, ea i-a "imprumutat-o" lui Kim Kardashian, care a facut un pictorial aparte pentru revista Glamour. Iar schimbarile au fost vizibile.

Desi Mary i-a pastrat genele lungi, bogate si pline de volum si desi i-a sculptat pometii la fel cum procedeaza si machiorul ei, Mario Dedivanovic, artista a venit si cu o nota personala. Ea a folosit mai putin fard iluminator, mai putin autobronzant si gloss mai natural si stralucitor.

Daca ii sta sau nu mai bine cu acest look ceva mai natural, ramane sa ne spui tu. Ce parere ai despre ce a reusit sa faca make-up artistul lui Jennifer Lopez cu tenul lui Kim Kardashian?

  • Ce se intampla cand Kim Kardashian este machiata de make-up artistul lui Jennifer Lopez. Cum s-au schimbat trasaturile ei dupa  

related posts

Modifică setările cookies