Cea mai romantica cerere in casatorie! Carl Froch i-a adresat marea intrebare iubitei lui in fata a 80.000 de oameni, dupa o victorie colosala


Pugilistul Carl Froch i-a luat pe toti prin surprindere cand, dupa cea de-a 8-a victorie consecutiva a acestui sezon, a ingenunchiat in fata iubitei lui si a intrebat-o daca vrea sa se marite cu el.


Dupa victoria epica in fata lui George Groves, Carl Froch a ingenunchiat in fata iubitei lui, cu 80.000 de martori pe scaunele stadionului Wembley, si a cerut-o in casatorie.

VEZI IMAGINI AICI.

Modelul Rachael Cordingley, iubita si mama celor doi copii ai sai, a fost vizibil emotionata, dar a spus "da", chiar daca sportivul nu a avut sa-i ofere un inel.

"I-am adresat lui Rachel intrebarea imediat dupa meci, dar nu e oficial findca nu am avut un inel la mine. I-am spus cat de mult o iubesc. Nu am cerut-o oficial, cum se cuvine, dar ea imi va fi sotie in curand. Acesta este cel mai special moment din viata mea, victoria. Urmeaza casatoria cu ea si apoi punerea bazei unei familii".

Citeste si: Top 9 replici amuzante ale copiilor despre casatorie

Intrebat de jurnalisti care a fost raspunsul partenerei, Froch a dezvaluit ca Rachel a acceptat sa-i fie sotie.

CITESTE SI: Cererea in casatorie, cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Invata-l pe iubitul tau cum s-o faca de neuitat

Modelul Rachael Cordingley este iubita lui Carl Froch de ani buni si are doi copii cu acesta, un baietel, Rocco, si o fetita, Natalia.

Ce parere ai despre modul romantic in care i-a adresat intrebarea pugilistul iubitei lui? Crezi ca se potrivesc?

  • Cea mai romantica cerere in casatorie! Carl Froch i-a adresat marea intrebare iubitei lui in fata a 80.000 de oameni, dupa o victorie colosala

related posts

Modifică setările cookies