Demi Lovato, ceruta in casatorie. Vedeta a spus "Da" in fata a sute de oameni


Demi Lovato a avut parte recent de unul dintre cele mai frumoase momente din cariera ei. Totul s-a intamplat in fata fanilor.


In timpul concertului din Illinois, fosta vedeta Disney in varsta de 22 de ani a fost ceruta in casatorie... de un baietel de cinci ani. Pustiul indraznet a urcat pe scena si i-a oferit lui Demi un inel: "Esti cel mai simpatic baiatel pe care l-am vazut vreodata!", i-a spus ea cand l-a vazut intr-o pereche de pantaloni rosii si o geaca de blugi.

VEZI IMAGINILE AICI.

"Cred ca ar trebui sa ne facem relatia oficiala. Unde e inelul?", a intrebat ea, moment in care baietelul s-a uitat in public, facandu-le semn membrilor familiei lui. Acestia i-au adus un inel mare, verde. Solista l-a intrebat daca stie cum se cere o femeie in casatorie si i-a sugerat sa se puna in genunchi si sa-i adreseze intrebarea.

Pustiul a ingenunchiat si a intrebat-o daca vrea sa se marite cu el: "Da, vreau! Poti sa-mi dai si un pupic pe obraz? Te iubesc mult, esti un dulce. Abia astept sa ne vedem la nunta", i-a spus ea.

"Dragilor, am vesti mari pentru seara aceasta", le-a spus ea celor din public dupa acest moment adorabil. "Tocmai m-am logodit cu un baietel de cinci ani. M-am topit toata, e foarte posibil sa port inelul tot show-ul".

In viata reala, Demi formeaza un cuplu cu Wilmer Valderrama, despre care nu se stie inca daca i-a adresat intrebarea cea mare, asa cum a facut-o pustiul simpatic din imagini:

related posts

Modifică setările cookies