Cher a reimbracat celebrul costum din urma cu 28 de ani si a aratat fabulos. Cum a aparut pe scena la 71 de ani


Cher a demonstrat ca ramane o adevarata diva si la 71 de ani. Cantareata, care a fost recompensata cu premiul la "Icon" la Billboard Awards, a impresionat cu forma sa fizica de exceptie.


Cantareata de legenda a aratat fabulos pe scena Billboard Awards. Aceasta a sustinut un recital in fata miilor de spectatori, interpretand doua dintre cele mai populare piese ale ei: Believe si If I Could Turn Back Time.Foto: Cher, 1989

Desi au trecut 28 de ani de cand a purtat celebrul ei costum negru transparent in clipul "If I Could Turn Back Time", Cher a indraznit sa o faca din nou, la 71 de ani. Diferenta? Aproape ca nici nu se observa!

Foto: Cher, 2017

Nici primul outfit purtat de Cher nu a acoperit-o mai tare. Cantareata a aparut doar in cativa franjuri argintii, straluciutori, cu o steluta lipita pe sani.

Nu este niciun secret faptul ca forma fizica de exceptie a lui Cher se datoreaza si multiplelor sale operatii estetice. Aceasta a recunoscut ca a trecut de mai multe ori prin cabinetul chirurgului estetician, spunand ca "operatiile estetice o fac fericita".


  • Cher a reimbracat celebrul costum din urma cu 28 de ani si a aratat fabulos. Cum a aparut pe scena la 71 de ani

related posts

Modifică setările cookies