Femeia care refuza sa imbatraneasca. Cher, fenomenala la 67 de ani, intr-un desu provocator


Spectaculoasa Cher si-a surprins fanii cu o forma fizica extraordinara si a anuntat ce eveniment va avea loc in cariera ei.


La 67 de ani, Cher este gata sa faca fata tinerelor cantarete care au acaparat radio-urile si posturile TV de muzica si se  pregateste de lansarea unui nou album. Dupa mai bine de 40 de ani de la debutul ei in muzica, diva pare sa fi dat timpul inapoi, caci coperta noului album intitulat "Close to the truth" a socat publicul cantaretei.

Vedeta, care a trecut de mult si de prima si de a doua tinerete, si-a anuntat fanii de pe reteaua de socializare ca va lansa un nou album, odata cu postarea catorva fotografii care par a fi imaginile ce vor aparea pe coperta discului. Acestea o infatiseaza pe artista intr-un neglijeu de culoare crem, care-i lasa la vedere bustul generos si coapsele acoperite de un dres plasa.

Parul de un blond platinat si coafat lejer in cateva bucle a venit in completarea imaginii sexy pe care a adoptat-o artista in timpul sedintei foto. Singurele accesorii la care a apelat Cher au fost cateva inele, in timp ce machiajul a fost unul natural, putin accentuat in zona ochilor.

Cel de-al 26-lea album al artistei include 11 piese in versiunea standard si 17 piese in editia de lux, iar pentru a se asigura de succesul acestui produs, Cher a colaborat cu nume mari din industria muzicala internationala, ca Timberland sau Pink si este convinsa ca acesta este cel mai bun album al ei de pana acum.

O poza cu Cher din 1979 arata ca vedeta arata acum la fel de bine cum o facea si atunci. Care sa fie secretul?

Esti de acord ca Cher este intr-o forma spectaculoasa si isi poate ascunde cu usurinta varsta? Crezi ca noul ei album va avea succes?

  • Femeia care refuza sa imbatraneasca. Cher, fenomenala la 67 de ani, intr-un desu provocator

related posts

Modifică setările cookies