Vedete cu o frumusete speciala. Nu se incadreaza in standardele de la Hollywood, dar multi le considera superbe


Apar pe copertele revistelor glossy, sunt in topul celor mai sexy vedete si sunt dorite de milioane de barbati. Cher, Sandra Bullock sau Sarah Jessica Parker nu sunt considerate frumuseti "tipice", care sa se incadreze in tiparele de la Hollywood, insa felul in care arata i-a fascinat intotdeauna pe barbati.


Sarah Jessica Parker este asociata cu personajul sau din Sex and The City, Carrie Bradshaw. Sexy, carismatica si cu atitudine, actrita este indragita de milioane de femei, care si-ar dori sa fie in pielea ei, chiar daca nu este tocmai cea mai frumoasa vedeta de la Hollywood.

O varianta mai tanara a Sarei Jessica Parker este Blake Lively, care este o prezenta constanta in topul celor mai frumoase vedete...desi nici ea nu este o frumusete "standard".

"Frumusica" Julia Roberts nu este chiar atat de frumusica pe cat i-a ramas porecla. Cu toate astea, actrita nu duce lipsa de admiratori.

Din aceeasi categorie mai face parte si Sandra Bullock, care insa si-a modificat drastic infatisarea apeland la operatii estetice.

Meryl Streep este una dintre cele mai apreciate actrite, insa niciodata nu a fost considerata un sex simbol.

Cher este si ea o vedete cu o frumusete atipica.

  • Vedete cu o frumusete speciala. Nu se incadreaza in standardele de la Hollywood, dar multi le considera superbe

related posts

Modifică setările cookies