Transformarea spectaculoasa a fiului celebrei Cher, dupa ce a slabit 40 de kilograme. Vezi cum arata acum si ce parere are artista cu privire la orientarea lui sexuala


Daca odata era complexat din cauza aspectului fizic si a faptului ca este homosexual, astazi fiul lui Cher este impacat din ambele puncte de vedere. 


Cher si fiul ei, Chaz Bono, nu au avut intotdeauna cea mai buna relatie, avand in vedere orientarea sexuala a celui din urma. Dupa ce artista a aflat ca fiul ei este homosexual, relatiile dintre ei s-au racit, insa se pare ca in momentul de fata lucrurile au revenit la normal, iar cei doi se inteleg mai bine ca oricand.

Citeste si: Credeai ca fructele si painea ingrasa? Uite 6 mituri despre dieta

Invitata la emisiunea matinala a unei televiziuni din Australia, Chaz Bono a declarat cu entuziasm ca are parte de tot sprijinul mamei lui si lucrurile s-au schimbat intre ei. "Acum, relatia noastra este mai buna ca oricand. Acum suntem pe picior egal.", a dezvaluit fiul cantaretei. 

"In momentul de fata nu mai este nevoie ca ea sa fie de acord cu tot ceea ce vreau sa fac eu, ceea ce ma linisteste cu adevarat.", a completat acesta.

Pe langa declaratiile uimitoare, Chaz Bono a surprins si din punct de vedere fizic. In varsta de 44 de ani, fiul lui Cher s-a luptat multa vreme cu obezitatea, insa prin dieta si sport a reusit sa piarda in greutate nici mai mult, nici mai putin de 40 de kilograme, transformandu-se intr-o cu totul si cu totul alta persoana.

Ce parere ai de transformarea spectaculoasa a lui Chaz Bono? 

  • Transformarea spectaculoasa a fiului celebrei Cher, dupa ce a slabit 40 de kilograme. Vezi cum arata acum si ce parere are artista cu privire la orientarea lui sexuala

related posts

Modifică setările cookies