Transformarea spectaculoasa a fiului celebrei Cher, dupa ce a slabit 40 de kilograme. Vezi cum arata acum


Chaz Bono, fiul celebrei Cher a trecut printr-o schimbare spectaculoasa de look, dupa ce a slabit nici mai mult, nici mai putin decat 40 de kilograme. Fiul artistei se simte in prezent mai increzator, mai sanatos si mai fericit decat a fost vreodata.


Muzicianul in varsta de 47 de ani a luat decizia de a slabi, dupa ce a participat in 2011 la un show de televiziune, unde a dansat alaturi o tanara si unde a intampinat dificultati mari in miscare din cauza kilogramelor in plus pe care le avea la acea vreme.
 

 

Astfel, fiul lui Cher si-a schimbat in totalitate stilul de viata si a dat startul unei diete, din care a exclus in totalitate dulciurile, grasimile si prajelile, iar singurele alimente pe care a inceput sa le consume au fost legumele, fructele, carnea gatita sanatos si nucile. In prezent, acesta mananca dulciuri doar o singura data pe an, atunci cand isi sarbatoreste ziua de nastere.

Dupa regimul pe care l-a urmat cu strictete, Chaz Bono a reusit performanta de a slabi 40 de kilograme, iar ulterior a ajuns pe masa de operatii pentru o interventie chirurgicala de remodelare corporala. Medicii i-au indepartat surplusul de piele, experienta pe care artistul a considerat-o deloc distractiva, insa binevenita, mama lui fiind cea mai mandra de performanta la care a ajuns fiul ei.
 

  • Transformarea spectaculoasa a fiului celebrei Cher, dupa ce a slabit 40 de kilograme. Vezi cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies