Cine e noua iubita a lui Sean Penn: o tanara actrita de 24 de ani, al carui tata faimos e doar cu un an mai mare ca Penn


Dupa despartirea de Charlize Theron, Sean Penn nu s-a mai afisat, pana acum, cu nicio alta femeie. Insa noua sa cucerire i-a uimit pe fanii actorului: este vorba de o tanara de numai 24 , care are un tata celebru... si doar cu un an mai mare decat Sean Penn.
 


Sean Penn a fost surprins, in Hawaii, de catre paparazzi in ipostaze tandre alaturi de noua sa iubita, Leila George, fiica actorului din Law and Order: Criminal Intent  -  Vincent D'Onofrio. Leila are 24 de ani, iar Sean Penn este doar cu un an mai tanar ca tatal ei - are 56 de ani.

Desi locul in care au fost surprinsi de paparazzi este acelasi in care isi petrecea vacantele alaturi de Charlize Theron, Sean Penn nu pare sa aiba remuscari. Actorul pare cat se poate de fermecat de noua lui iubita. 

In cazul in care nu ati auzit de Leila George pana acum, ea a jucat recent in filmul "May I Sleep With Danger?", alaturi de James Franco si Tori Spelling.

In urma cu un an, Sean Penn si Charlize Theron Urmau sa faca pasul cel mare si sa se castaoreasca, insa, potrivit surselor UsWeekly, actrita a decis sa anuleze logodna. Data concreta a rupturii nu este cunoascuta, iar vestea a venit ca o surpriza inclusiv pentru cunoscuti.

Cei doi erau impreuna de doi ani, insa erau buni prieteni de peste 18.

 

In the studio today recording the audiobook of Pappy Pariah's men-noir "Bob Honey: Who Just Do Stuff" for @audible_com ????

O fotografie postată de leila george (@leilageorge) pe

Foto: Sean Penn si Leila George


 

???? #HAPPYFATHERSDAY @vincentdonofrio

O fotografie postată de leila george (@leilageorge) pe

Foto: Leila si tatal ei

  • Cine e noua iubita a lui Sean Penn: o tanara actrita de 24 de ani, al carui tata faimos e doar cu un an mai mare ca Penn

related posts

Modifică setările cookies