Sean Penn, mărturii din infernul provocat de ruși! Cum a reușit actorul să scape teafăr din Ucraina


Sean Penn a dat dovadă de un curaj imens săptămâna trecută, când și-a luat câțiva câțiva colegi și a plecat în Ucraina să filmeze un documentar despre invazia rusească. 


După câteva zile petrecute sub ploaia de rachete, Sean Penn a reușit să iasă din Ucraina. Actorul în vârstă de 61 de ani a postat o fotografie pe Twitter și un mesaj emoționant. 

Sean Penn și-a abandonat mașina și a mers pe jos kilometri întregi până la granița cu Polonia. În imagine, actorul apare trăgând un troller pe o șosea pe care se poate vedea o coloană imensă de mașini.

"Eu și doi colegi am mers kilometri întregi după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. În toate autoturismele din această fotografie sunt aproape numai femei și copii, o mașină este singura lor proprietate de valoare”, a scris Sean Penn pe platforma socială. Actorul a reușit să ajungă în Polonia.

"Sean Penn se numără printre cei care susțin Ucraina. Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o asemenea demonstrație de curaj și onestitate", scria săptămâna trecută într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, la scurt timp după ce Sean Penn ajunsese în Ucraina.

Fotografii: Getty Images
 
  • Sean Penn, mărturii din infernul provocat de ruși! Cum a reușit actorul să scape teafăr din Ucraina

related posts

Modifică setările cookies