Cine este vedeta cu cei mai multi prieteni pe retelele de socializare. 100 000 000 de utilizatori ii urmaresc postarile


Ea este cea care a mai batut un record, devenind vedeta care a primit cele mai multe aprecieri la o singura fotografie, iar acum a devenit vedeta cu cei mai multi followeri pe Instagram: peste 100 000 000.


Fosta vedeta Disney a reusit sa le surclaseze pe Kendall Jenner si Taylor Swift si detine momentan cea mai apreciata poza din istoria Instagram, dar si cel mai urmarit profil de utilizator.

 

when your lyrics are on the bottle ???? #ad

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on


Selena Gomez a reusit sa le depaseasca, de data aceasta, pe Taylor Swift, cu 91.5 milioane si Beyonce, cu 85.3 milioane.

Se pare ca vedeta in varsta de 24 de ani nici macar nu a mai fost activa pe reteaua de socializare, in momentul in care a devenit cel mai urmarit utilizator, fanii sai fiind cei care, odata ce au realizat ca Selena se apropie de suma de 100 000 000, au inceput un adevarat maraton de raspandire a paginii.

Ultima imagine postata de Selena Gomez este din urma cu o luna de zile si o arata pe cantareata pe scena, in timpul turneului Revival, pe care l-a anulat din cauza problemelor de sanatate.

 

@revivaltour

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on


Selena sufera de Lupus, inca din cursul anului trecut, pentru care a fost nevoita chiar sa aiba sedinte de chimioterapie.

La vremea respectiva au fost o multime de zvonuri care o acuzau pe cantareata ca ar consuma alcool sau substante halucinogene.

"Am descoperit ca anxietatea, atacurile de panica si depresia pot fi efectele adverse ale lupusului, care pot fi, la randul lor, adevarate provocari.", a mai povestit Selena, mentionand insa si ca stie ca fanii sai o vor sustine in aceasta pauza de la munca.

  • Cine este vedeta cu cei mai multi prieteni pe retelele de socializare. 100 000 000 de utilizatori ii urmaresc postarile

related posts

Modifică setările cookies