Corpul ei de tip clepsidra a fost mai evident ca niciodata intr-o tinuta banala. Adevarul despre silueta lui Kim Kardashian


S-a spus despre ea ca e detinatoarea unui corp 100% clepsidra. Cu toate ca a incercat sa il puna in evidenta in tinute de firma luxoase si foarte scumpe, tot niste haine banale au reusit sa evidentieze acest lucru cel mai bine.


Kim Kardashian a fost surprinsa intr-o zi obisnuita a vietii ei, cand nu trece prin mana niciunui stilist si e pusa in situatia de a-si alege singura tinutetele. Astfel, spre deosebire de alte aparitii, articolele vestimentare alese au fost unele simple, ba chiar banale.

VEZI IMAGINILE AICI.

Fara sa-si dea seama insa, Kim si-a pus in evidenta tocmai cele mai de pret atuuri fizice doar cu un maiou alb si simplu si o fusta neagra, lunga. Topul aparent lipsit de stralucire a aratat inca o data ca bustul ei generos nu poate fi tinut in frau cu una, cu doua, in timp cu fusta lunga si perfect mulata i-a scos la iveala nu doar talia, ci si posteriorul.

Astfel, o aparitie aparent banala a reusit ceea ce multe haine de fita nu au putut: sa ii arate corpul lui Kim Kardashian exact asa cum este el: clepsidra perfecta, la care multe femei din lume viseaza:

  • Corpul ei de tip clepsidra a fost mai evident ca niciodata intr-o tinuta banala. Adevarul despre silueta lui Kim Kardashian

related posts

Modifică setările cookies