Demi Lovato, bisexuala? Declaratia care i-a surprins pe fani: "Nu neg absolut nimic"


Demi Lovato a acordat in urma cu putin timp un interviu care i-a intrigat pe fani. Printre altele, ea a vorbit despre sexualitatea ei si a facut cateva declaratii surprinzatoare.


Fosta vedeta Disney a fost invitata speciala a emisiunii lui Alan Carr si nu s-a aratat deloc retinuta in momentul in care i-au fost adresate intrebari despre preferintele sexuale si semnificatia versurilor celui mai recent hit, "Cool for the summer".

Cand gazda emisiunii a intrebat-o daca melodia vorbeste despre lesbianism, Demi a zambit cu subinteles. "Versurile piesei spun <Spune-mi ce vrei, ce iti place, e OK. Si eu sunt putin curioasa. Vreau sa simt gustul, doar sa vad cum e>, a inceput Alan Carr. Ai ceva sa ne spui despre inclinatiile tale sexuale?".

"Nici nu confirm, dar nici nu neg absolut nimic. Toate cantcele mele sunt inspirate din viata si experientele mele. Nu cred ca e nimic gresit in a incerca lucruri noi", a raspuns Demi, scotand in evidenta faptul ca asta nu inseamna neaparat ca a "trecut in tabara cealalta".

De altfel, ea nu este singura fosta vedeta Disney care a admis ca ii place sa experimenteze cand vine vorba de sex. In urma cu putin timp, Miley Cyrus a recunoscut ca ii plac si femeile si ca se considera pansexuala. Printre altele, ea s-a declarat bisexuala si a marturisit ca nu se considera nici fata, nici baiat.

"Sunt de acord cu orice fel de lucru care se face cu acordul ambelor parti si nu implica animale sau minori. Atata vreme cat este legal, e in regula din punctul meu de vedere. Pot sa fac orice cu un adult, adica o persoana de peste 18 ani, care vrea sa ma iubeasca", a spus Miley. "Nu ma consider nici fata, nici baiat, deci nu ma intereseaza nici daca partenerul meu e fata sau baiat", a adaugat fosta vedeta Disney.

Ea a mai marturisit ca la varsta de 14 ani i-a spus mamei ei ca are sentimente egale fata de ambele sexe: "Am avut legaturi si cu femei si cu barbati dar presa nu a acordat atentie momentului in care m-am vazut cu femei, asa ca putini stiu despre mine ca sunt bisexuala."

related posts

Modifică setările cookies