Demi Lovato, despre cea mai tragica perioada din viata ei: "Era cat pe ce sa mor de tanara"


La cei 23 de ani ai sai, Demi Lovato a trait experiente care au marcat-o pentru tot restul vietii. Dupa o adolescenta in care a facut abuz de alcool, substante interzise si s-a confruntat cu probleme psihologice, vedeta a reusit sa renunte la excese si si-a refacut viata.


Demi a dezvaluit recent pentru revista americana "American Way" ca a realizat la un moment dat ca, daca o tine in acest ritm haotic, viata i se va scurta: "Nu credeam ca o sa trec de 21 de ani. Era cat pe ce sa mor de tanara", a spus ea.

Ce a facut-o sa spuna asta? Viata lui Demi atarna de un fir de ata inainte sa incepa reabilitarea intr-un centru specializat in care s-a internat pentru ca nu putea sa stea nicio jumatate de ora fara cocaina. Mai exact, la un moment dat, cand a simtit ca nu mai poate, a cerut ajutor familiei si medicilor.

Dupa un an sub supraveghere, a reusit sa scape de problema si si-a propus sa-si reia viata personala si profesionala, ceea ce a si reusit. In plus fata de dependenta de droguri, Demi a fost atunci diagnosticata cu tulburare bipolara.

De aceea, fosta vedeta Disney s-a indepartat definitv de substantele interzise si alcool si respecta cu sfintenie medicamentatia prescrisa de doctor pentru a-si tine sub control problema de sanatate.

related posts

Modifică setările cookies