Demi Lovato posteaza poze cu subinteles pe internet. Ce au observat fanii la fosta vedeta Disney


"Cred ca nu am fost niciodata in viata mea mai fericita decat sunt chiar acum, in clipa asta", scria Demi in descrierea unei imagini care a creat isterie in jurul fanilor. Recent, ea a inceput din nou sa posteze mesaje si imagini cu subinteles.


In urma cu numai cateva luni, fosta vedeta Disney a atras atentia prin faptul ca purta pe deget ceea ce parea un inel de logodna. Atunci, fanii s-au entuziasmat peste masura si au presupus ca Demi si Wilmer Valderrama vor face pasul cel mare si se vor casatori.

Tanara a infirmat orice fel de zvon legat de acest subiect atunci. Lucrurile s-au schimbat insa, iar mai nou, Lovato bate tot felul de apropo-uri si, potrivit unor surse din anturajul ei, isi doreste ca barbatul sa o ceara de sotie.

"Relatia lor e din ce in ce mai serioasa. I-am vazut recent, iar ea este foarte fericita. De fapt, Demi spera ca Wilmer sa o ceara in casatorie cat mai curand cu putinta. A spus ca el este sufletul ei pereche si ca nu se imagineaza alaturi de altcineva", a dezvaluit un apropiat al cantaretei. 

Prin imaginile pe care le posteaza, fanii au inteles ca Lovato face insinuari legate de mariaj, asa ca nu ne ramane de vazut decat daca dorinta ei de a deveni doamna Walderrama va deveni realitate sau nu.

related posts

Modifică setările cookies