Despartire in lumea mondena! Una dintre cele mai dorite vedete, Emma Watson, a pus punct relatiei cu iubitul ei sportiv


A crescut sub ochii nostri si tindem sa credem ca a ramas o fetita. Emma Watson este insa adult in toata regula si trece prin aceleasi bucurii si dezamagiri ca oricare dintre noi, inclusiv despartirile amoroase.


Actrita care a facut senzatie in "Harry Potter" si Matthew Janney, iubitul ei care joaca rugby pentru echipa Universitatii Oxford, nu mai formeaza un cuplu. Informatia a fost confirmata de unul dintre reprezentantii vedetei, care i-a asigurat pe fani si jurnalisti ca tinerii au ramas amici si ca se inteleg bine chiar daca nu mai sunt impreuna.

Vedeta de 24 de ani si barbatul de 22 sustin ca programul lor haotic este vinovat pentru ruptura, mai ales avand in vedere faptul ca ea filmeaza mereu, iar el studiaza de zor. Contrar zvonurilor care au aparut in presa, cei doi nu se mutasera impreuna, iar despartirea a fost, astfel, mai usoara.

Emma si Matthew isi incepusera relatia in urma cu un an, insa studiile lui si faptul ca actrita incearca sa-si faca un nume in cinematografie dupa succesul din "Harry Potter" i-au impiedicat sa aiba o legatura amoroasa normala. Astfel, in urma cu o luna, au decis sa puna punct si sa isi vada de drumurile separate pe care au apucat-o.

Emma se afla momentan in Argentina, alaturi de Daniel Bruhl si Julian Ovenden, urmand sa ia vacanta abia de Craciun, cand va avea ocazia sa se intoarca acasa, in Anglia.

De cealalta parte, Matthew isi continua cariera de sportiv, echipa lui, adica a Oxford-ului, reusind sa o infranga pe cea a Cambridge-ului intr-un meci care va intra in istoria universitatilor. Scorul final a fost de 43-6.

  • Despartire in lumea mondena! Una dintre cele mai dorite vedete, Emma Watson, a pus punct relatiei cu iubitul ei sportiv

related posts

Modifică setările cookies