Drama actritei Emma Watson din "Harry Potter". Prin ce trece de la incheierea filmarilor


Emma Watson demonstreaza constant ca nu mai este fetita simpatica din seria filmelor "Harry Potter". Cu toate ca este celebra, indragita si populara insa, vedeta inca are anumite probleme.


Acum cativa ani, nimeni n-ar fi zis ca Hermione din "Harry Potter" se poate transforma atat de repede intr-o tanara fermecatoare si cu lipici la public. Actrita are actualmente o imagine impecabila.

In plus, astazi, la 23 de ani, actrita s-a transformat intr-o adevarata diva, si-a reconstruit complet dantura, si-a vopsit parul si adopta tinute extravagante si decoltate, in culori vii, cu care cucereste negresit atentia fotografilor si a jurnalistilor.

CITESTE SI: 10 lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie pana la 25 de ani

Asa cum era si firesc, actrrita apeleaza in prezent la sfaturile stilistilor si serviciile celor mai in voga specialisti in hair-style si make-up. In plus, ea merge la facultate, continua sa ia cursuri de actorie si incearca sa se perfectioneze constant.

Chiar si asa insa, Emma se plange ca oricat de mult s-ar stradui, ii este extrem de greu sa obtina roluri pentru oameni mari, intrucat toti ii asociaza inca imaginea cu cea a lui Hermione din "Harry Potter".

CITESTE SI: Cinci tipuri de femei pe care barbatii le evita

"In timpul meu liber nu adopt un look sexy. De aceea, uneori mi-e greu sa ii conving pe regizori ca pot sa joc si roluri pentru adulti", a spus ea pentru revista Elle. "Mi s-a intamplat sa obtin roluri nu foarte commplicate. Femei unidimensionale, simple. Roluri care presupuneau sa fac un singur lucru, dar femeile reale nu sunt asa", a incheiat ea.

Crezi ca problema ei esta una reala? Cum comentezi reactiile si declaratiile ei?

  • Drama actritei Emma Watson din Harry Potter . Prin ce trece de la incheierea filmarilor

related posts

Modifică setările cookies