Elena Udrea, primul mesaj din arest: „Sunt arestată ilegal! Fetița mea trece prin drama de a fi lăsată fără mamă”


La începutul lunii aprilie, instanțele din România au oferit decizia finală în privința Dosarului „Gala Bute”, iar Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare.

Tag-uri: #Elena Udrea #arest

De atunci, fostul ministru se află în arest în Bulgaria, deoarece a fugit din țară și încerca să ajungă în Grecia, Elena Udrea fiind reținută de autoritățile din țara vecină în Vama Kulata.

Chiar înainte de Paște, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat pe Facebook un mesaj pe care fostul ministru a vrut să-l transmită public.

Iată mai jos mesajul Elenei Udrea:

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției. Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt  supusă vor lua sfârșit în curând. Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când  avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment”

Vezi și: Cel mai tare Update de pe TikTok!

related posts

Modifică setările cookies